Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση του στην Ελένη Δήμου.  Ο γνωστός παραγωγός, παρουσιαστής και επιχειρηματίας απάντησε στα μάλλον αιχμηρά σχόλια της Ελένης Δήμου για τα όσα είπε για το σόου του Alpha. Η πασίγνωστη καλλιτέχνιδα είχε δηλώσει στην εκπομπή  Στούντιο 4 μερικές μέρες πριν: «Ήταν και για μένα έκπληξη ότι πήγα στο J2US. Το έκανα για ευνόητους λόγους, οικονομικούς και μόνο. Δεν πήγα ούτε για να φτιάξω τη δημοφιλία μου, ούτε για να ξεκινήσω καριέρα. Αυτό ανήκει στο 2021, ηρωική στάση. Απλά, όταν είμαστε σε μια εκπομπή κι έρχονται εσένα τρεις και σε βάφουν -λέω τώρα- κι εμένα έρχεται ένας και με βάφει, βλέπεις τη διαφορά. Έρχονται και σε ντύνουν και έχεις τα καλύτερα κι εσύ δεν τα έχεις αυτά, βλέπεις τη διαφορά. Και λες ΟΚ ρε παιδιά, εντάξει, μέσα είμαι, δεν τρέχει τίποτα γιατί εγώ την έκανα την καριέρα μου.

Μου φάνηκε δύσκολο, η εμπειρία μου από το J2US, δεν με γοήτευσε. Δύσκολο, πολλές ώρες… Πολλές φορές είπα τι δουλειά έχω τώρα εδώ. Στην αρχή είπα Χριστέ μου τι έχω κάνει; Γιατί το κάνω τώρα εγώ αυτό; Μετά πέρναγε. Κάποια παιδιά μπήκαν για χαβαλέ μέσα, δεν ήξεραν τίποτα. Ε, αυτά εμένα με τρέλαιναν. Δεν θα το ξαναέκανα».

Ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης δεν απάντησε όπως θα ήθελαν οι κακές οι… γλώσσες! 


«Πάντα πίστευα πως είσαι καλλιτεχνάρα, «είσαι από αυτές που τους αξίζουν του παραμυθιού οι θησαυροί» -και δεν εννοούσα την αμοιβή. Σ’ αγαπώ κι ας με στενοχώρησες. Ακόμα κι αν από τις 20 μακιγιέζ σε έβαφε η μία, αυτό δεν επηρέασε τη λάμψη σου. Εγώ κρατώ τις όμορφες στιγμές μας», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μιλάμε για μεγάλη καρδιά.

J2US: Κατερίνα Λιόλου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου οι μεγάλες νικήτριες

 

Για την ιστορία Κατερίνα Λιόλου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν οι μεγάλες νικήτριες. Ωστόσο τα άλλα δύο ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό μετά την διεξαγωγή του ημιτελικού ήταν οι Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN.