Καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/3) η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και απάντησε για όλα.

Όπως είπε αυτό το διάστημα δεν είναι σε σχέση, αλλά δεν αισθάνεται ούτε ερωτευμένη.

Κατερίνα Ζαρίφη: Πόσες προτάσεις γάμου έχει δεχτεί;

«Όταν ήμουν 21, μια φορά και ποτέ ξανά», σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχω στείλει γυμνή φωτογραφία μου σε άλλον. Έχω βάλει το σώμα μιας άλλης και το έστειλα. Ο τότε σύντροφός μου, ζει σήμερα στο εξωτερικό».

Επίσης, εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν έστησε παπαρατσικό και μάλιστα τόνισε πως το πρώτο που κυκλοφόρησε στάθηκε και η αφορμή για να φτάσει κοντά στον χωρισμό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Ελένη Μενεγάκη. Είπε ότι κάθε κάθε φορά που φιλοξενείται στην εκπομπή της αισθάνεται πως βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον.

«Όχι, δεν είχαμε ένταση. Είναι μια ερωτική σχέση με την Ελένη… Βεβαίως και έχουμε υπάρξει φίλες εκτός δουλειάς. Την αγαπώ την Ελένη. Πώς είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι 12 χρόνια με έναν άνθρωπο και να μην τον αγαπάς;», αποκρίθηκε σε ερώτηση για το αν υπήρξε ένταση ποτέ ανάμεσα τους.

Τέλος, μίλησε για τις απώλειες της ζωή της που την σημάδεψαν.

«Έχασα τη γιαγιά, τον παππού και τον πατέρα μου… Οι πρώτες απώλειες ανθρώπων που αγαπάς πολύ σου δείχνουν ακριβώς ποιος είναι ο πραγματικός πόνος. Την απώλεια ακόμη δεν μπορώ να τη συνειδητοποιήσω».

Παίζοντας «Θάρρος ή αλήθεια» απάντησε ότι ο Έλληνας παρουσιαστής που δεν θα έβγαινε ερωτικό ραντεβού είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Το κλίμα σύντομα άλλαξε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αντάλλαξε ένα φιλί με την Κατερίνα Ζαρίφη στα πλαίσια του ίδιου παιχνιδιού!