Νεκρή 15χρονη you tuber- Έπασχε από προγηρία! Η Adalia Rose Williams, η 15χρονη YouTuber που έζησε με το σύνδρομο προγηρίας Hutchinson-Gilford έφυγε από τη ζωή…

«Στις 12 Ιανουαρίου 2022 στις 19.00 η Adalia Rose Williams απελευθερώθηκε από αυτόν τον κόσμο». Αυτό ανέφερε μια ανάρτηση στους λογαριασμούς της στα social media. «Ήρθε αθόρυβα και έφυγε ήσυχα, αλλά η ζωή της ήταν πολύ μακριά από αυτό. Άγγιξε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους και άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα σε όλους όσοι τη γνώριζαν.»

 

400 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από προγηρία

Σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Σπάνιων Διαταραχών (NORD), «Η Progeria ή το σύνδρομο προγηρίας Hutchinson-Gilford (HGPS), είναι μια σπάνια, θανατηφόρα, γενετική πάθηση της παιδικής ηλικίας με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που μοιάζουν με πρόωρη γήρανση. Ωστόσο υπάρχουν μόνο περίπου 400 παιδιά στον κόσμο που ζουν με προγηρία σήμερα.

YouTuber-Adalia-Rose-Williams-Dead-At-15-1024x794

YouTuber-Adalia-Rose-Williams-Dead-

Χιλιάδες θαυμαστές και ακόλουθοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της 15χρονης. Τα συλλυπητήρια του έδωσε  και ο σχεδιαστής Michael Costello . Ο διάσημος σχεδιαστής έφτιαξε custom made φορέματα για την έφηβη προς τιμήν των 13ων γενεθλίων της το 2019.

Η δήλωση του σχεδιαστή μόδας Michael Costello

«Η καρδιά μου είναι ραγισμένη», έγραψε ο Costello στο Instagram. «Δεν έχω λόγια και δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Η Adalia ήταν τόσο ξεχωριστή για κάθε άτομο που γνώρισε. Ήταν ένας άγγελος.»

Η Γουίλιαμς ήταν γνωστή για τη ζωηρή και εκκεντρική της προσωπικότητα αλλά και την αγάπη της για τη μόδα. Επίσης είχε σχεδόν τρία εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube και περισσότερους από 380 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.