Η Μίνα Αρναούτη επέλεξε να δείξει μέσα από το προφίλ της στο Instagram το μεγάλο σημάδι που έχει στην πλάτη της 6,5 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο όπου ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του και εκείνη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Η νεαρή κοπέλα που πολλές φορές δέχτηεκ επιθέσεις για το ρόλο της στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο τραγουδιστή, έγραψε:

 

«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατί τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά από 6,5 χρόνια! Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται.

Σιχαίνομαι τα κατ’ ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου, όμως, θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατί τώρα; Γιατί τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα από άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα.

 

Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ένα πληκτρολόγιο και να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους. Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς! Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια κοπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.
Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονά μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε, δεν αγαπάμε ό,τι μας πονά, κακά τα ψέματα. Όμως, παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’ αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται από την δυστυχία των άλλων.

Καλή σας ημέρα».