Και φέτος η Μύκονος, αυτό το πανέμορφο και πασίγνωστο για τους λάθος λόγους κυκλαδίτικο νησί, που κάθε καλοκαίρι πλημμυρίζει από κόσμο, είναι γεμάτη από τουρίστες! Από τη μία οι πολίτες που προφανώς και βαρέθηκαν τους περιορισμούς, από την άλλη η δημοφιλία του νησιού σε ολόκληρο τον κόσμο, έκανε το μέρος να σφύζει από ζωή!

Πολλοί εκατομμυριούχοι (βλ. Έλον Μασκ), διάσημοι όπως ο Μάτζικ Τζόνσον, ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, η Νικόλ Κίντμαν αλλά και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θέλησαν να δουν πάλι από κοντά τα υπέροχα νερά αλλά και στενά σοκάκια της Μυκόνου!

Αυτά ακριβώς τα σοκάκια είναι που γράφουν ιστορία στο κυκλαδίτικο νησί! Τα λιθόστρωτα στενά που αξίζει να τα επισκεφτεί κανείς έστω για μία φορά στη ζωή του! Ο δρόμος που μπορείς να βρεις αλλά και να δεις ό,τι θες! Κι όταν λέμε να δεις, ρίξτε μία ματιά στο βίντεο του Mykonoslive tv που κάθε τέτοια εποχή φορά τα καλύτερά του και μας εφοδιάζει ειδήσεις και φυσικά… ομορφιά αφού το νησί είναι γνωστό και για τις αιθέριες υπάρξεις που το επισκέπτονται και που φροντίζουν να μας πετάνε κάθε φορά τα μάτια.. έξω με τις στιλιστικές τους επιλογές!

Μύκονος: Η παρέλαση της ομορφιάς!

Και μην ξεχνάτε! Τα σοκάκια της χώρας της Μυκόνου περιλαμβάνονται στους ομορφότερους δρόμους του κόσμου!