Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την πρωτοφανής δήλωση του Θάνου Τζήμερου εναντίον της νέας υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν τα ξέρεις αυτά αν δεν τα ζήσεις. Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας. Δεν έκανα το ίδιο σχόλιο όταν ήταν στα υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας. Και είναι γκάφα του ΚΜ σε σημειολογικό επίπεδο. Είναι σαν να τοποθετείς Υπουργό Άμυνας κάποιον που δεν έχει υπηρετήσει στον Στρατό. Δεν αμφισβητώ ότι η Ζαχαράκη – που μου είναι συμπαθής ως άνθρωπος – θέλει να ασχοληθεί με τα προβλήματα που προανέφερα. Άλλο όμως να ακούς για την οικογένεια και άλλο να έχεις εσύ και να είσαι υπεύθυνος γι’ αυτή».

Τέτοιου είδους δηλώσεις ωστόσο δεν είναι και ιδιαίτερα πρωτότυπες. Όταν όμως γίνονται από γυναίκα προς γυναίκα είναι όντως σκανδαλώδεις!

Αναφερόμαστε βέβαια στα όσα είχε πει η μετέπειτα βουλευτής (δεν υπήρξε επανεκλογή στις πρόσφατες εκλογές) Νόνη Δούνια για την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Μαρία Αραμπατζή.

Η Νόνη Δούνια φαίνεται να είχε ενοχληθεί ιδιαιτέρως όταν η Μαρία Αραμπατζή είχε αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής που μέχρι και την προηγούμενη χρονιά (2009) παρουσίαζε εκείνη με τίτλο: «Το παιδί μου κι εγώ».

Όταν η Νόνη Δούνια είχε ερωτηθεί για την αντικαταστάτριά της, είπε το αδιανόητο: «Μου αρέσει, μια χαρά είναι, απλά φαίνεται ότι δεν είναι μαμά. Γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, πολλές από τις ερωτήσεις που κάνεις, είναι και βιωματικές».

Όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια του Action 24 που έχει αλλάξει πραγματικά τη ζώνη του Σαββατοκύριακου παρέα με τον εξαιρετικό Θοδωρή Βγενή, απάντησε λέγοντας στο twitter της: «Άραγε όσες παρουσιάζουν εκπομπές μαγειρικής έχουν πιστοποίηση σέφ και όσοι παρουσιάζουν μουσικοχορευτικά reality είναι ειδικοί; Παράλογο;»

Καλό είναι να μην ξεχνάμε…

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Ο ισχυρός μεταγραφικός… ανταγωνισμός του Ολυμπιακού

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά