Σε ένα κατάμεστο Christmas Theater, ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε με το Τσαντίρι του που τόσο είχε λείψει. Η τηλεοπτική εκπομπή έγινε θεατρική παράσταση και το κοινό απόλαυσε τους ήρωες του που έδωσαν κάτι παραπάνω από τον καλύτερο εαυτό τους.

Ωστόσο, αυτή που συγκλόνισε με την παρουσία της, ήταν η Μαρία Καρυστιανού, η τραγική μάνα- ηρωίδα των Τεμπών που περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις 57 ψυχές που χάθηκαν.

«Βλέπαμε αλλά δεν καταλαβαίναμε τι μας γινόταν. Σαφώς και ήταν σε πανικό, καθώς όταν ξεκίνησαν στις πρώτες έξι, επτά ώρες οι μπουλντόζες να μεταφέρουν χώμα, εμείς ήμασταν αλλού, δεν καταλαβαίναμε»

«Έτσι λειτουργεί όταν πρέπει να κάνει συγκάλυψη, όλοι είχαν εντολές, και οι δημοσιογράφοι ήξεραν» είπε η κα Καρυστιανού,

Αφού μίλησε στον κόσμο για το θέμα και τις εξελίξεις, ο ηθοποιός με τρεμάμενη φωνή και δακρύζοντας είπε: «Σας θαυμάζω γιατί αν η μητέρα μου ήταν στη θέση σας, θα είχε χάσει το δίκιο της».

 

Δακρυσμένο το κοινό έδωσε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα επί είκοσι λεπτά για τον αγώνα που δίνει η Μαρία Καρυστιανού για τη δικαίωση των θυμάτων.

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε τα βίντεο

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 29/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Tέλος εποχής MotoGP Respsol Honda: Η Repsol θα τερματίσει τη συνεργασία της με τη Honda το 2025

Δημήτρης Σταρόβας: Όλες οι εξελίξεις για την υγεία του καλλιτέχνη