Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Όπως έγινε γνωστό, ο γνωστός αγαπημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας διεκομίσθη εκτάκτως στο νοσοκομείο αφού μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, που είχε κατά τη διάρκεια της νύχτας, χτύπησε άσχημα, το κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία κι αναμένεται σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (29.04.24) να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Πάντως χτες (28/4) ο ηθοποιός και οι συνεργάτες βρέθηκαν όλοι μαζί στο εστιατόριο «καλά καθούμενα» που έφαγαν και ήπιαν λόγω της τελευταίας παράστασης «Μόλις Πέθανα».

 

«Πληροφορίες λένε ότι χθες κάποια στιγμή ζαλίστηκε, προφανώς από ορθοστατική υπόταση, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι του, μάλιστα το άνοιξε και έκανε κάποια ραμματάκια. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι το χτύπημα στο κεφάλι, του έγιναν όμως εξετάσεις αξονικές και τα λοιπά και δεν έχει κάτι στο κεφάλι. Ήταν μια απλή ζαλάδα και του ευχόμαστε περαστικά» ανέφερε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, Γιώργος Λιάγκας.

Ο Θάνος Βάγιος, μετέφερε όλο το ρεπορτάζ.

“Νωρίς το πρωί διακομίστηκε εδώ ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Οι λόγοι που βρίσκεται εδώ, εκτός από ότι χτύπησε το κεφάλι του είναι για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο προκλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Έχουν γίνει ράμματα και κάποιοι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση του. Αναμένουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να δούμε τι θα συμβεί και αν θα έρθει κάποιος από τον θίασο, γιατί το περιστατικό έγινε μετά το τέλος της παράστασης. Όλος ο θίασος βγήκε σε εστιατόριο, κεντρικό των Αθηνών και το περιστατικό έγινε εκείνη την ώρα».