Η ηθοποιός, Κωνσταντίνα Μιχαήλ δε μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές πόζες. Ωστόσο αυτή τη φορά είπε να το κάνει για τα καλά και να «ρίξει» το Instagram! Χωρίς να υπολογίζει τα «πρέπει» και τα «μη», έκατσε αναπαυτικά στον καναπέ της και προκάλεσε τον… φακό!


H ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει ξαπλωμένη στον καναπέ της τόπλες.

«Το μυστήριο της ανθρώπινης ύπαρξης δεν βρίσκεται στο να μένουμε απλώς ζωντανοί, αλλά στο να βρούμε κάτι για να ζούμε» (Αδελφοί Καραμάζοφ-Φ.Ντοστογιέφσκι), γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4. Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με τους γονείς της και την απώλεια του πατέρα της.

«Δεν κλείνεις ποτέ τους λογαριασμούς με τους γονείς, παρά μονάχα με τον πατέρα μου ο οποίος απεβίωσε. Μέχρι να αποβιώσει περάσαμε δύσκολα… Δηλαδή μαλάκωνε, μαλάκωνε, μαλάκωνε ώσπου τα βρήκαμε κι ευτυχώς τα βρήκαμε κι αγαπηθήκαμε μέχρι τέλους», είπε αρχικά.

 

«Αγαπιόμασταν αλλά είχαμε διάφορες ρήξεις. Αλλά για προχωρήσεις στη ζωή θα πρέπει και να κοιτάς το κοντινό σου περιβάλλον για να μπορείς να συνεννοήσε. Αλλιώς θα πλακωνόμασταν στους δρόμους», συμπλήρωσε.

«Βεβαίως και δεν υπάρχει τέλειος γονιός. Καμιά φορά, επειδή κάνω παρέα με πολύ νεότερους ανθρώπους και μου αρέσει πολύ, τους λέω να μου πουν πως θα ήθελαν να τους μιλήσω. Τι θα ήθελες δηλαδή να σου πει για να είσαι βέβαιος πως δε σε καταπιέζει ο γονιός…», δήλωσε κλείνοντας η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.