Κατερίνα Καινούργιου: Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωραρίων τον επόμενο μήνα. Για την ακρίβεια η παρουσιάστρα δήλωσε: «Έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα».

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σήμερα στο πλαίσιο της εκπομπής της «Super Κατερίνα» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με την Ανθή Σαλαγκούδη. Ωστόσο, στο πλαίσιο της κουβέντας, η Κατερίνα Καινούργιου είπε πως θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ανθής. Και πως ίσως τον επόμενο μήνα να κάνει και η ίδια κατάψυξη ωαρίων.

«Θέλω να κάνουμε μία γυναικεία κουβέντα με την Ανθή Σαλαγκούδη. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί. Σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ τον επόμενο μήνα.

Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει. Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Στη συνέχεια της εκπομπής η παρουσιάστρια είπε: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, έχω κάνει πολλά ραντεβού. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή γονιμότητα. Εμένα ο προβληματισμός μου για να το κάνω, επειδή και ψυχολογικά είμαι πολύ ευάλωτη, έχω περάσει δύσκολα προσωπικά, σκεφτόμουν ότι οι ορμόνες θα επηρεάσουν και την ψυχολογία μου. Δεν θέλω να πέσω κι άλλο και να είμαι πεσμένη και στην εκπομπή.

Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό».