Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σταμάτης Κραουνάκης; Στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών ο Αλ. Τσίπρας αναζητά λαμπερά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο για να στελεχώσει το ψη-φοδέλτιοτου κόμματος σύμφωνα με τα Παραπολιτικά.

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι με τον τρόπο αυτόν θα πετύχει τη μη επανεκλογή του βουλευτή Χρ. Βερναρδάκη, ο οποίος τον έχει φέρει ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση με τις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Ανάμεσα, τώρα, στα ονόματα που ακούγονται ως πιθανά για να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών είναι και αυτό του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στ. Κραουνάκη, ο οποίος δίνει αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βαζέχα υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ;

Μια αναπάντεχη συνάντηση με τον θρύλο του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Κέρκυρα. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού βρισκόταν στο «νησί των Φαιάκων» στο πλαίσιο περιφερειακών εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι Ακαδημίες της « πράσινης» ΠΑΕ και «συνέπεσε» με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Ο Ν. Ανδρουλάκης ήταν αυτός που σηκώθηκε από το τραπέζι του και κατευθύνθηκε προς το μέρος του Κρ. Βαζέχα, στο οποίο ήταν και άλλοι παλαίμαχοι του ΠαναΘηναϊκού,προκειμένου να τους χαιρετήσει και να δηλώσει με υπερηφάνεια: «Είμαι ..”πράσινος” και κομματικά και αθλητικά».

Να θυμήσουμε πάντως κάπου εδώ, ότι ο Κριστόφ Βαζέχα έχει υπάρξει υποψήφιος με συνδυασμό αλλά ουδέποτε… πράσινο! Τουναντίον, είχε ταχθεί στο πλευρό του Άρη Σπηλιωτόπουλου, όταν εκείνος κατέβαινε για δήμαρχος στο δήμο Αθηναίων κάπου το μακρινό 2014. Δεν βγήκε ποτέ, έτσι για την ιστορία…