Τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε τη μητέρα της την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο σύντροφός της και στήριγμά της στη δύσκολη αυτή στιγμή, Δημήτρης Αλεξάνδρου, αναφέρθηκε σε εκείνη και στο δυσάρεστο γεγονός σήμερα, 26/4, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA.

Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό για την ίδια λόγω του πένθους που βιώνει. Η γνωστή influencer συνεχίζει να απέχει από τα social media, ωστόσο ο σύντροφός της που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες που “μαρτυρούν” την τοποθεσία που βρίσκονται.

Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη: Τι είπε το μοντέλο για τη σύντροφό του

«Δεν είναι εύκολο και δεν είναι και διαχειρίσιμο όλο αυτό που συνέβη. Η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, ήταν ουσιαστικά ο μόνος άνθρωπος που έχει και ήταν πολύ κοντά. Αυτή τη φωτογραφία που είδες την ανέβασα εγώ γιατί ο κόσμος έστειλε πάρα πολλά μηνύματα και γενικότερα ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ για την κατάστασή της. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που γράψανε άσχημα σχόλια από κάτω γιατί πήγαμε στην εκκλησία και επειδή και η Ιωάννα είναι πολύ της εκκλησίας, ο κόσμος έγραψε ‘’γιατί να βγεις και γιατί να πας εκεί’’» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανέρα συγκινημένος.

«Είναι από τις στιγμές που η οικογένειά σου δε θα φύγει ποτέ. Όταν ειδικά είσαι με τη μητέρα σου τόσο κοντά και την αναζητάς σε δύσκολες στιγμές… Ο πρώτος άνθρωπος που αναζητάς είναι η μαμά σου», πρόσθεσε στον «αέρα» του Super Κατερίνα.

Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται μαζί του στην Αθήνα.