Ο πρώην παίκτης του Survivor, Ηλίας Μπόγδανος μίλησε στην εκπομπή Mega Star για κάτι που πολύ τον πόνεσε και όχι άδικα. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, δεν ήταν καν προετοιμασμένος!

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ, για το κομμάτι «Το ίδιο μου κάνει», ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος μία παλάμη στο… πρόσωπό του!

Όπως είπε στην κάμερα του Mega στο σενάριο του κλιπ ο ίδιος κάποια στιγμή «τρώει» ένα χαστούκι, στο οποίο πρέπει να φανεί ανένδοτος, καθώς όπως λέει το κομμάτι…το ίδιο του κάνει.

Όμως όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος, το χαστούκι είχε λίγη παραπάνω ένταση, με αποτέλεσμα να τα δει «όλα μαύρα».

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πριν μερικές μέρες και στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Open για την εμπειρία του με τον κορονοϊό.

«Εγώ με το που βγήκα από το παιχνίδι, ήμουν τόσο χαρούμενος με τον κόσμο. Ήμουν έξω με κόσμο και ξαφνικά νιώθω κάτι, κάνω τεστ κι είχα Covid. Έλεγα θα το περάσω σπίτι και ξαφνικά άρχισε να κλιμακώνεται. Πρέπει να κόλλησα στον τελικό. Εκεί έβγαλα και πάρα πολλές φωτογραφίες, το ανοσοποιητικό λίγο πεσμένο, κάπου εκεί κόλλησα» είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Την πρώτη εβδομάδα ήμουν χαλαρά, την δεύτερη όμως με τσάκισε. Πολύ χαμηλό οξυγόνο, αναγκάστηκα να μεταφερθώ στο νοσοκομείο, μετά εξελίχθηκε σε πνευμονία και έπρεπε να προσέξω. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μετά την αποξένωση στο νησί και την καραντίνα. Στο σπίτι είχα κάποιον φίλο να με δει. Στο νοσοκομείο ήμουν κλεισμένος, εκεί φρίκαρα» συμπλήρωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.