Το αγαπημένο brand Admiral, που δημιουργεί το δικό του lifestyle statement στην αθλητική και casual ένδυση αθλητικών ειδών, διοργανώνει ένα μεγάλο τριήμερο event τις ημερομηνίες 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου στο καινούργιο κατάστημα,  στην Νέα Ιωνία, Λεωφόρο Ηρακλείου 292. Η Admiral σήμερα είναι η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών που αποτελείται από πολλά καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ο αέρας ανανέωσης, το μοντέρνο design και η ποικιλία των προϊόντων θα αποτελέσουν πόλο έλξης για να γνωρίσει το κοινό το νέο κατάστημα της Admiral και να έρθει κοντά στον καινούργιο κόσμο που έχει δημιουργήσειΟι εκδηλώσεις των εγκαινίων του νέου καταστήματος στη Νέα Ιωνία, θα κρατήσουν τρεις ημέρες που θα είναι γεμάτες μουσική, διαδραστικά happenings και πολλές εκπλήξεις. Προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, θα παρευρεθούν στο νέο κατάστημα κατά τη διάρκεια του τριημέρου. 

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια των γιορτών, αφού το συγκεκριμένο τριήμερο θα υπάρχει -30% σε όλη τη συλλογή του καταστήματος. Επιπλέον, όσοι βρεθούν στο κατάστημα και κάνουν αγορά άνω των 25€ θα αποκτούν μια συμμετοχή στην κλήρωση για τον μεγάλο διαγωνισμό, όπου θα είναι ένα μοναδικό ταξίδι για δύο άτομα στη Ρώμη.

Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Με τα νέα ανακαινισμένα καταστήματα η Admiral εγκαινιάζει μια νέα εποχή.

Σχετικά με την Admiral:

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ  η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια, δημιουργώντας το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση και είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών αποτελείται από 134 Admiral Sport Shops σε 4 χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο. Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Μουντιάλ 2022: Έχει το know how o Ζιρού – 12 τελικοί από το 2014 έως σήμερα!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά