Ο Φραντσέσκο Τόττι και η νέα του κοπέλα Νοέμι Μπόκι αποφάσισαν ότι δεν χρειάζεται να δεν κρύβονται πια. Εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό δημοσίευσε τις φωτογραφίες του πρώην ποδοσφαιριστή και της διακοσμήτριας για πρώτη φορά μαζί.

Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα από τη φωτογράφηση, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα και του ποδοσφαίρου είχε μία μάχη στα δικαστήρια μετην επί 17 χρόνια σύζυγο και μητέρα των τριών παιδιών του, Ιλάρι Μπλάζι.

Αυτό βέβαια δεν τον σταμάτησε από το να εμφανιστεί με την πανέμορφη 34χρονη στο εστιατόριο «L’isola del pescatore» στη Santa Severa , το ίδιο μέρος όπου είχε ζητήσει από την Μπλάσι να τον παντρευτεί στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Εδώ έγινε το πάρτι έκπληξη για τα 46 χρόνια του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Νοέμι, τους πιο στενούς φίλους και τα παιδιά Cristian, Chanel και Isabel, που έχουν ήδη γνωρίσει τη σύντροφό του η οποία μάλιστα φόραγε και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ενδεχομένως αρραβώνων;

Μετά την ανακοίνωση -με δύο διαφορετικά δελτία τύπου- τον περασμένο Ιούλιο, η κατάσταση ανάμεσα στον Φραντσέσκο Τότι και τον Ιλαρί Μπλάζι δεν είναι και η καλύτερη. Οι σχέσεις των πρώην συζύγων είναι ψυχρές, μακρινές και σίγουρα δεν βοήθησε η συνέντευξη του στην Corriere della Sera, εκείνη στην οποία κατηγόρησε την πρώην γυναίκα του ότι του έκλεψε πολύτιμα Rolex. Προς το παρόν, δεν έχει βρεθεί ακόμη συμφωνία για τον χωρισμό αλλά ο ίδιος παραδέχεται ότι κρατά όμηρους τις… τσάντες της πρώην γυναίκας του!

 

Για τα λεφτά τα κάνεις όλα…

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα γενέθλια του Τόττι

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming