Βaby μπλουμ στην Κρήτη σε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της προβάρει ήδη η Εύα Καϊλή. Η όμορφη ευρωβουλευτής Θα βαφτίσει την κόρη της, που γεννήθη-στις 24 Φεβρουαρίου 2021, στο Ηράκλειο, με νονούς τους επιχειρηματίες από τη Μεγαλόνησο Γιώργο Βενέρη και Αντώνη Καράτζη. Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και, ως γνωστόν, η μικρή θα πάρει το όνομα Αριάδνη. Θα βαφτιστεί, δε, ορθόδοξη χριστιανή, όπως η ίδια η πολιτικός τον ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ. ΑΛ. έχει δηλώσει στο Mega και στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», κάτι που αποφάσισε από κοινού με τον Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Στα δε ιταλικά θα τη φωνάζουν Αριάννα. Παρότι έχει γίνει ονοματοδοσία στην κόρη τούς, η βάφτισή της αρχικά είχε δρομολογηθεί για το Πάσχα που μας πέρασε, αλλά τελικώς αναβλήθηκε για το φθινόπωρο. Οσο για την Εύα  Καϊλή, μολονότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πανέμορφη Κρήτη, με την οποία δηλώνει ερωτευμένη, εξ ον κι αποφάσισε να τελεστεί το Μυστήριο στη λεβεντογέννα. Επίσης, οι νονοί της μπέμπας κατάγονται από το νησί, ενώ το όνομα της μικρής προέρχεται από τον μινωικό πολιτισμό – αναφερόμαστε στην Αριάδνη, τον μίτο της οποίας χρησιμοποίησε, ως γνωστόν, ο Θησέας για να βγει από τον λαβύρινθο τον Μινώταυρου. Σημειώνουμε ότι η Εύα είχε κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό τοσο τη σχέση οσο και την εγκυμοσύνη της. Για το κοριτσάκι της έχει πει χαρακτηριστικά: «Ολα φωτίστηκαν αλλιώς με το που ήρθε στη ζωή. Κάθε μέρα που το βλέπω να μεγαλώνει, είναι μια φανταστική εμπειρία». Οσον αφορά τώρα το έτερόν της ήμισυ, επαγγέλλεται ειδικός σύμβουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο για την νακρίβεια, ενώ έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. «Δεν έχω παντρευτεί, είμαστε μοντέρνοι. Εχουμε σύμφωνο, αλλά κάποια στιγμή. Θα γίνει και αυτό (σ.σ.: εννοεί ο γάμος). Ο σύντροφός μου είναι Ιταλός. Γνωριστήκαμε στο Ευρωκοινοβούλιο. Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στην αρχή. Είμαστε αρκετά Χρόνια μαζί. Ηταν όλα εύκολα.»