Το «Enterprise & Marine» ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και προσέλευση άνω των 650 καλεσμένων τη βραδιά του φιλανθρωπικού γκαλά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου 2024 στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Δήμου Γλυφάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, ενώ παρευρέθηκαν περισσότερες από 55 εταιρείες και 600 σημαντικά στελέχη της επιχειρηματικής και ναυτιλιακής κοινότητας της Ελλάδας, τα οποία τίμησαν με την παρουσία τους το γεγονός. Στο αγωνιστικό κομμάτι, 144 αθλητές γκολφ συμμετείχαν στο τουρνουά, επιδεικνύοντας πνεύμα ευγενούς άμιλλας. Η κορυφαία αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση γκολφ προσελκύει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερους καλεσμένους, χορηγούς και υποστηρικτές, επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 40.000€ για την ενίσχυση του έργου του «Μαζί για το Παιδί».

Ο εμπνευστής και διοργανωτής του «Enterprise & Marine», προπονητής αθλητών, Α΄ Κατηγορίας P.G.A. γκόλφερ, Παναγιώτης Καραντζίας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βλέπω τη διοργάνωση να μεγαλώνει κάθε χρόνο. Οι στόχοι που είχαμε ορίσει έχουν επιτευχθεί. Τόσο η θετική ανταπόκριση όσο και οι κριτικές που λάβαμε αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια. Είμαστε υπερήφανοι για τη μαζική συμμετοχή μέσω της οποίας προέκυψε σημαντική συνεισφορά στον σπουδαίο σκοπό του «Μαζί για το Παιδί». Αυτό καταδεικνύει την πραγματική επιτυχία της εκδήλωσης».

 

Το «Μαζί για το Παιδί» εργάζεται από το 1996 για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με στόχο κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Το έργο του «Μαζί για το Παιδί» επικεντρώνεται στην καταπολέμηση της φτώχειας, στην υγεία και στην ψυχική υγεία, στην εκπαίδευση, στην στήριξη των σωματείων-μελών που απαρτίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς και στην υποστήριξη πληθυσμών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), που λειτουργεί με τις αρχές της οικονομικής διαφάνειας. Στηρίζεται σε πόρους από χορηγίες εταιρειών, δωρεές ιδιωτών, έσοδα από προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και από τη διοργάνωση πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες στο www.mazigiatopaidi.gr

 

Για μια ακόμη χρονιά, το «Enterprise & Marine» έθεσε στο επίκεντρο το γκολφ, την επιχειρηματικότητα και τη φιλανθρωπία, προσφέροντας μοναδικές στιγμές και εμπειρίες σε αθλητές και καλεσμένους. Οι συμμετοχές των αθλητών και αθλητριών ανήλθαν στις 144, καταγράφοντας νέο ρεκόρ. Σχηματίστηκαν ομάδες των τεσσάρων ατόμων, οι οποίες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με δύο ώρες εκκίνησης (08:15 και 13:30), διεκδικώντας δεκάδες βραβεία και «Challenges» και ενισχύοντας παράλληλα το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Αξίζει να αναφερθεί πως αρκετοί διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα από διαφορετικές γωνιές της Γης, προσδίδοντας στο «Enterprise & Marine» έναν διεθνή χαρακτήρα, με φιλανθρωπικό πάντα πρόσημο.

 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τελετή απονομής στον εκλεκτικό χώρο του εστιατορίου «Manor House» στο Golf Prive της Γλυφάδας, με απεριόριστη θέα στο γήπεδο. Τα βραβεία των πέντε πρώτων νικητριών ομάδων απονεμήθηκαν από τους εκπροσώπους των Diamond, Platinum, Gold, Silver και Bronze Χορηγών. Κατά τη διάρκεια του δείπνου πραγματοποιήθηκε επίσης απονομή βραβείων και τιμητικών πλακιδίων προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης, ενώ διεξήχθη η λοταρία της βραδιάς με περισσότερα από 450 δώρα για τους τυχερούς νικητές, προσφέροντας μια ακόμη αίσθηση χαράς και ενθουσιασμού σε όλους τους παρευρισκόμενους.