Η  Έλενα Ακρίτα γνωστοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου, την πρόθεσή της να κινηθεί άμεσα νομικά μαζί με τον γιο της, Παύλο Αρζόγλου, με νέα ανάρτησή της στο Facebook.

Η γνωστή σεναριογράφος και δημοσιογράφος και ο γιος της κινούνται εναντίον διαδικτυακής σελίδας στο Facebook, η οποία, όπως γράφει η επιστολή, «επιδόθηκε σε αήθη, δόλια και κακόβουλη επίθεση εναντίον μας, παρουσιάζοντας εν γνώσει τους αναληθώς και διαστρεβλωμένα απολύτως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας».

Η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της σχολίασε πως δεν πρόκειται να κάνει καμία δήλωση μέχρι να επιληφθεί του θέματος η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Έλενα Ακρίτα: Η επιστολή που έστειλε με τον γιο της

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΖΟΓΛΟΥ-ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΕΜΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι Παύλος-Αρζόγλου Ακρίτας και Έλενα Ακρίτα δηλώνουμε ότι την Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 θα ασκήσουμε ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όλα τα νόμιμα δικαιώματά μας προκειμένου να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του/της υπευθύνου διαδικτυακής σελίδας στο Facebook η οποία επιδόθηκε σε αήθη, δόλια και κακόβουλη επίθεση εναντίον μας, παρουσιάζοντας εν γνώσει τους αναληθώς και διαστρεβλωμένα απολύτως ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μας.

Πρόκειται δημοσιεύματα που αποσκοπούν, με τρόπο ψευδέστατο και συκοφαντικό, να θίξουν την τιμή και η υπόληψη μας.

Εν συνέχεια θα ζητήσουμε την ποινική δίωξη (μήνυση) όσο και την χρηματική αποζημίωση (αγωγή) όχι μόνον του/της υπευθύνου της σελίδας αλλά και όλων των χρηστών που, με ύβρεις και συκοφαντίες συμμετείχαν στον βορβορωδη αυτό διάλογο. Οι λογαριασμοί χρηστών με ψεύτικα προφίλ, προωθούνται επίσης την Δευτέρα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα περαιτέρω.

Κι επειδή δεν υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας στην επιχείρηση λάσπης που εξαπέλυσαν, όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν και να προσκομίσουν τα (ανύπαρκτα) αποδεικτικά στοιχεία τους. Από τον πρώτο έως τον τελευταίο συνεργό αυτού του διαδικτυακού εγκλήματος άπαντες θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη μέχρι την οριστική και απόλυτη δικαίωση μας.

Παύλος Αρζόγλου-Ακρίτας

Έλενα Ακρίτα