Ο Δημήτρης Σταρόβας εισήχθη στο Τζάνειο νοσοκομείο το μεσημέρι της 15ης Μαΐου, έπειτα από ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Η σύντροφος του, Άννα Σταθάκη μιλήσε για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα δε γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού και δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης επέστρεψε σπίτι του πριν από λίγες ημέρες από το κέντρο αποκατάστασης και έχει χρόνου για να επανέλθει πλήρως.

 

«Ο Δημήτρης μόλις προχθές επέστρεψε σπίτι, ήταν σε κέντρο αποκατάστασης όλον αυτόν τον καιρό. Οπότε χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητά του και να αναρρώσει σιγά-σιγά. Το μήνυμά του το έδωσε πιστεύω», ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

«Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, οπότε δεν θα ήταν σωστό να επιβαρυνθεί με τηλεοπτικές εμφανίσεις. Είναι κάτι που δεν ενδείκνυται ακόμα. Πάνω από όλα η υγεία του και η ηρεμία του. Λίγη υπομονή και θα επανέλθει να σας τα πει όλα ο ίδιος», σημειώνει χαρακτηριστικά στη λιτή της δήλωση η σύντροφος του ηθοποιού.

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το απόσπασμα

Ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε αυτό που δύσκολα αποφασίζει να κάνει κάποιος που έχει περάσει μία περιπέτεια με την υγεία του. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τον ίδιο μιας και ποτέ δεν πήγε με το ρεύμα.

Τα όσα εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media για την περιπέτεια με την υγεία του προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, με ειλικρίνεια και καθαρό βλέμμα, μίλησε στους χιλιάδες των ακολούθων του για την πορεία της υγείας του και για τον αγώνα που δίνει καθημερινά έχοντας πάντα στο πλευρό του την Αννούλα του.

Δείτε όσα είπε

«Γεια σας. Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως με έχετε συνηθίσει. Σκέφτηκα όμως ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα».

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά, κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους, αλλά δεν γίνεται. Θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο» τόνισε στη συνεχεία, χαμογελώντας.

«Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα. Προς στιγμή θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακόμα. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ»

Ο γνωστός μουσικός εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου στις 15 Μαΐου.

Δημήτρης Σταρόβας: Δείτε το βίντεο και μαζί το μάθημα ζωής!

 

Όλες οι ειδήσεις