Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται για 40η μέρα στην εντατική στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς μετά το έμφραγμα αλλά και την ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στην εκπομπή J2Us στον ALPHA.

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σου Σου, ο δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασόπουλος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και όπως τόνισε, την περασμένη εβδομάδα υπήρξε μια στασιμότητα λόγω διακοπών του Πάσχα. Οι γιατροί απουσίαζαν και το νοσοκομείο λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας που επέβλεπαν την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή. Πάγωσε προσωρινά η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων. Είμαστε στα ίδια.

Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, αντιδρά στα ερεθίσματα, αλλά χρειάζεται ακόμα μηχανική υποστήριξη. Με την επιστροφή των γιατρών θα ξεκινήσει νέος κύκλος εξετάσεων.

«Οι δικοί του άνθρωποι θέλουν να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι γιατί κάθε μέρα που κερδίζει ο Δημήτρης Κόκοτας είναι πολύ σημαντική» τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

Την επόμενη φορά που θέλουμε να μιλήσουμε θέλουμε να πούμε τα καλά νέα λένε η σύζυγός του Κατερίνα αλλά και η Σάντρα Βουτσά όπως ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

 

Δημήτρης Κόκοτας: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή