Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τις 28 Μαρτίου οπότε και έπαθε έμφραγμα ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα του J2Us στον ALPHA. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε σήμερα (3/7) στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη και εξήγησε πώς έχει μέχρι τώρα η κατάσταση της υγείας του.

«Είναι μια κατάσταση αρκετά δύσκολη από την αρχή με τις επιπλοκές, που η ομάδα των γιατρών προσπάθησε και προσπαθούν να αποκαταστήσουν. Χρειάζεται χρόνο ακόμα, για αυτό και όταν ρωτηθήκαμε αν θα πάει σε ένα κέντρο αποκατάστασης είπαμε ότι δε θα πάει προς το παρόν, θα παραμείνει στο νοσοκομείο, θα κάνει τον απεικονιστικό του έλεγχο για να τον παρακολουθεί η ιατρική ομάδα και να μπορέσει σιγά σιγά να πάει στο σπίτι του όταν θα είναι καλά. Τα περιστατικά από τη μονάδα εντατικής θεραπείας πάνε μετά στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, παραμένουν και εκεί αρκετό διάστημα, παρακολουθούνται και μετά πάνε σπίτι τους».

Όπως λέει η ίδια: «Ένα εξάμηνο περίπου αυτά τα περιστατικά το χρειάζονται. Τώρα, είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας, εκεί μπορούν να πηγαίνουν οι συγγενείς του περισσότερες ώρες. Είναι περισσότερο κοντά του. Έχει δική του αναπνοή, στα επώδυνα ερεθίσματα αντιδρά και καθημερινά γίνεται ο έλεγχος που πρέπει να γίνει για να αξιολογείται και η πορεία της κατάστασης».

 

Δημήτρης Κόκοτας: Δείτε το απόσπασμα