Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς μετά το έμφραγμα που υπέστη στις 28 Μαρτίου κατά τη διάρκεια της πρόβας στο Just The 2 of Us.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή «Summer’s Cool» του ΣΚΑΪ και είπε χαρακτηριστικά για τον τραγουδιστή: «Ο κόσμος τον αγαπάει πάρα πολύ, όλο αυτό το διάστημα το απέδειξε και θέλει να μαθαίνει για την υγεία του. Η κατάσταση από την αρχή είπαμε ότι ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της. Η ομάδα και ο ίδιος δίνουν μάχη για να βγει από αυτή την κατάσταση. Έχει βγει από τη ΜΕΘ και μπήκε σε ΜΑΦ. Εκεί θα παραμείνει και έχει περισσότερες ώρες επαφή με τους συγγενείς του, γιατί βοηθάει το να είναι αρκετές ώρες με τους συγγενείς του».

Προσέθεσε μάλιστα ότι «Αντιδρά στα επώδυνα, όπως είχαμε πει, και παραμένει η κατάσταση, όπως ήταν τον τελευταίο καιρό. Ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός θα αντιδρά σιγά – σιγά. Με τον καθημερινό απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται θα έχουμε την εξέλιξη της κατάστασης, τους επόμενους μήνες. Από την αρχή είχα πει ότι δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριό του».

 

Δημήτρης Κόκοτας: Όλα όσα είπε η Ματίνα Παγώνη