Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν θα γίνει ακόμα καμία διαδικασία αποσωλήνωσής του, καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα: «Δεν προχώρησαν καν στη διαδικασία της αποσωλήνωσης οι γιατροί γιατί χθες αποφάσισαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες πολύ αναγκαίες εξετάσεις για να δούνε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο οργανισμός του. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις, αποφάσισαν ότι δεν θα είναι η σημερινή ημέρα αυτή που θα γίνει η αποσωλήνωσή του και μάλιστα θα περιμένουν κάποια 24ωρα ακόμα μέχρι να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα.

Αυτό που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι ότι θα οδηγηθεί στην αποσωλήνωση με ασφάλεια και ότι όταν γίνει αυτό, ο οργανισμός του θα αντιδράσει και θα είναι όλα πολύ καλά».

Στην εκπομπή όμως μίλησε και ο γνωστός μουσικός, Αντώνης Γούναρης ο οποίος δήλωσε ότι όλοι είναι συγκλονισμένοι με αυτό που συνέβη στον τραγουδιστή ενώ αποκάλυψε πως κάτι καλλιτεχνικό ετοίμαζαν οι δυο τους.

Όπως είπε πρόκειται για πολύ καλό και φιλικό παιδί. Τώρα θα ετοίμαζαν ένα αφιέρωμα για τον πατέρα του ενώ όπως είπε ο κ. Γούναρης είναι συγκλονισμένος με αυτό που συνέβη. Επιπλέον, αναζητεί κάποιον άνθρωπο από το οικογενειακό περιβάλλον έτσι ώστε να μάθει κάτι επιπλέον.

Δημήτρης Κόκοτας: Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Γούναρης