Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται από τον περασμένο Μάρτιο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Just The 2 Of Us.

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου σχετικά με την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτήν τη στιγμή, έχει κλείσει δύο μήνες στο νοσοκομείο. Τουλάχιστον ένα εξάμηνο το θέλει στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά με εργαστηριακό έλεγχο, για να διαπιστώνεται η εξέλιξη του οργανισμού», ανέφερε αρχικά.

«Από εδώ και πέρα τα πράγματα είναι αναμενόμενα τα πράγματα να παρατείνονται 3 – 4 μήνες μέσα για να μπορέσουμε να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά που είχε υποστεί από την αρχή».

Σχετικά με τις επιπλοκές που έχουν εμφανιστεί «Από την αρχή, οι επιπλοκές είναι οι ίδιες και όσον αφορά τον εγκέφαλο και την όραση. Θέλει πάρα πολύ χρόνο, θα μείνει στο νοσοκομείο, δεν είναι ακόμη έτοιμος να πάει ακόμη στο κέντρο αποκατάστασης προς το παρόν. Θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Ματίνα Παγώνη.

 

Δημήτρης Κόκοτας: Όλα όσα αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη