«Επεισόδιο» μεταξύ της Λένας Δροσάκη και της Ελπίδας Νίνου σημειώθηκε σήμερα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον γιο του ηθοποιού να καλεί αστυνομικό. Συνεχίζεται η κατάθεση της δεύτερης ηθοποιού που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ένταση μεταξύ της ηθοποιού Λένας Δροσάκη και της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου, σημειώθηκε σήμερα στη δίκη του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του ηθοποιού, Δημήτρης Φιλιππίδης, πληροφορήθηκε από τη μητέρα του ότι η Λένα Δροσάκη την έσπρωξε στον διάδρομο, έξω από την αίθουσα  όπου διεξάγεται η δίκη. Ο νεαρός φέρεται να ειδοποίησε έναν αστυνομικό, λέγοντάς του ότι η ηθοποιός έσπρωξε τη μητέρα του.

Από την πλευρά της, η Λένα Δροσάκη, που είχε καταγγείλει πριν από έναν περίπου χρόνο τον Πέτρο Φιλιππίδη δημόσια για σεξουαλική παρενόχληση, υποστήριξε ότι απλά περπατούσε στον διάδρομο και δε συνέβη κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το “Πρωινό” στον ΑΝΤ1, οι δικαστές αποφάσισαν να διακόψουν για λίγα λεπτά την διαδικασία, λόγω του επεισοδίου που καταγγέλθηκε από τον Δημήτρη Φιλιππίδη.

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζει η κατάθεση της δεύτερης καταγγελλούσας.

Σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, συνεχίζεται για τέταρτη συνεδρίαση η κατάθεση της δεύτερης ηθοποιού που καταγγέλλει ότι το 2010 υπέστη σεξουαλική βία μέσα στο καμαρίνι του κατηγορούμενου στο θέατρο «Μουσούρη», όπου τον συναντούσε προκειμένου να της δώσει ρόλο στην παράσταση «Μπακαλόγατος».

Την πρώτη ημέρα της κατάθεσής της, η ηθοποιός είπε πως γλίτωσε τον βιασμό επειδή κατάφερε να ξεφύγει από τον κατηγορούμενο που την είχε εγκλωβίσει ορμώντας πάνω της και πήγε στην πόρτα του δωματίου και άρχισε να την κλωτσά και να ουρλιάζει:

Αυτός ατάραχος και “ξενερωμένος”. Μου είπε “Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο” και όσο εγώ κοπάναγα την πόρτα με τα χέρια και τα γόνατα μου μου φώναξε “Όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου, τόσο εύκολα μπορώ να την γκρεμίσω. Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω”.

Η γυναίκα κατέθεσε πως μετά από φωνές και παρακάλια ο κατηγορούμενος ξεκλείδωσε την πόρτα και την άφησε να φύγει. Μετά από λίγη ώρα και ενώ η μάρτυρας εξιστορούσε σε μία φίλη της όσα καταγγέλλει ότι υπέστη από τον ηθοποιό, ο Πέτρος Φιλιππίδης της έστειλε μήνυμα στο κινητό που έγραφε «την επόμενη φορά, δε θα σε αφήσω».