Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη με την Δέσποινα Βανδή, Μελίνα, έκλεισε τα 18 και τα γιόρτασε δεόντως! Η νεαρή κοπέλα, που έχει φοβερή ομοιότητα με τη μητέρα της, γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπητούς φίλους και την οικογένειά της.

Η Μελίνα ενηλικιώθηκε και φαίνεται να έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της! Βέβαια και η πασίγνωστη τραγουδίστρια εκθειάζει την κόρη της αλλά και τον έφηβο Γιώργο. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή μιλάει κάθε φορά με τα πιο τρυφερά λόγια για την 18χρονη πλέον κόρη της και το ταλέντο της στη μουσική.

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι που άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου». Αυτό είχε δηλώσει η Δέσποινα Βανδή για τα παιδιά της.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media γι’ αυτό και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το πάρτι ενηλικίωσης που διοργάνωσε για την κόρη της.

melina despoiina

«Εσύ σήμερα έγινες 18 κι εγώ δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια καλύτερος άνθρωπος! Σε αγαπούσα μωρό μου πριν ακόμα γεννηθείς! Να είσαι υγιής κι ευτυχισμένη», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο Ιnstagram, κάτω από την ανάρτηση αγκαλιά με την 18χρονη Μελίνα.

To παρόν στα γενέθλια της Μελίνας Νικολαϊδη έδωσε και ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον οποίο η Δέσποινα Βανδή διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες, μετά το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της Δέσποινας Βανδή αποδεικνύοντας πως οι σχέσεις που διατηρούν μεταξύ τους είναι άριστες.

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στο περιοδικό «Down Town» και αποκάλυψε ότι η τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή άλλαξε τη ζωή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)