Πληθαίνουν οι φήμες ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος χώρισαν αφού ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε μόνος του στα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια αρκέστηκε στην ανάρτηση μίας παλιάς φωτογραφίας τους και σε μία δημόσια ευχή.

Ωστόσο όπως μαθαίνουμε από δημοσιεύματα, ο λόγος που το ζευγάρι δεν γιόρτασε μαζί τα γενέθλια ήταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κωνσταντίνας όπου την  ανάγκαζαν να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων της εκπομπής «Κάτι ξαναψήνεται» του ΣΚΑΪ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και δεν αποχωρίζονται εύκολα ο ένας τον άλλον. Αυτή τη φορά όμως οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είχαν προτεραιότητα. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τη διαμονή της στη Θεσσαλονίκη. Κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, δοκίμασε υπέροχες γεύσεις σε γνωστό εστιατόριο και έκανε βόλτες στην παραλία.

Μπορεί να αγαπά τη Θεσσαλονίκη και να περνά πάντα υπέροχα εκεί, όμως η επιστροφή στην αγκαλιά του συντρόφου της ήταν κάτι που περίμενε με ανυπομονησία.

 

Οι δύο τους μοιράζονται πολύ χρόνο μαζί και συχνά επιλέγουν να ταξιδεύουν σε καινούριους ή γνωστούς αγαπημένους προορισμούς. Πριν από λίγο καιρό ταξίδεψαν μαζί στην  Ιταλία και συγκεκριμένα στη ρομαντική αιώνια πόλη, την  Ρώμη όπου έζησαν μοναδικές στιγμές. Τους τελευταίους μήνες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν να έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου, καθώς ο Βασίλης φέρεται να έχει χαρίσει στην  Κωνσταντίνα ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται, καθώς σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της σχέσης τους και οι δύο τηρούν σιγή ιχθύος.