Ο Απόστολος Λύτρας κρατείται τις τελευταίες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού αφού κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου και δικηγόρου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Για την υπόθεση συζήτησαν την Τρίτη 25 Ιουνίου στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα», με τους συντελεστές της εκπομπής να αποκαλύπτουν πως ο γνωστός δικηγόρος πήρε 500 followers μετά την είδηση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε επιπλέον πως είχε κάνει follow στο Instagram στο παρελθόν τον Απόστολο Λύτρα και έμεινε έκπληκτη για το γεγονός πως ο ποινικολόγος έχει 500 νέους followers.

“Να σας πω κάτι; Σκεφτόμουν κι εγώ χθες ότι τον κ. Λύτρα τον είχα follow στο Instagram πόσο καιρό. Ακολουθώ έναν τύπο… τέλος πάντων. Να τον κάνω unfollow. Μπαίνω μέσα και βλέπω στο Instagram ότι από 2.071 followers έχει πάρει άλλους 500. Τους πήρε γιατί θέλει κάποιος να τον βρίσει;

Έχει ανοιχτό προφίλ αν θέλει κάποιος να τον βρίσει. Για ποιο λόγο πήρε 500 followers; Υπάρχει λόγος που κάποιος ακολουθεί τον Απόστολο Λύτρα μετά από αυτό; Για ποιον λόγο;” αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος επισήμανε κατόπιν ότι η αύξηση στο προφίλ του Απόστολου Λύτρα ήταν 20%.

Απόστολος Λύτρας: Δείτε το βίντεο