Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» από τη συχνότητα του Mega.

Ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Open «Σ’ αγαπάω μεν αλλά» ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να ξεκαθαρίσει το λόγο που συνεργάστηκε μαζί του παρά το γεγονός ότι η σύζυγός του Λένα Δροσάκη τον κατήγγειλε.

«Όσον αφορά στο δικαστήριο δεν έχει να κάνει με αυτά που κατήγγειλαν η Άννα Μαρία, η Πηνελόπη και η Λένα. Έχει να κάνει με άλλες καταγγελίες που είναι ποινικό δικαστήριο. Το κομμάτι αυτό έχει συζητηθεί, υπήρχε μια διαδικασία που προχωράει στο ΣΕΗ που έχει να κάνει με τη διαγραφή από το Σωματείο. Καμιά φορά μπερδεύεται ο κόσμος..

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν σκοτωθήκαμε με τον Φιλιππίδη

Δέχτηκα πολύ έντονη και εύλογη κριτική επειδή συμμετείχα στην ίδια σειρά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν ένας ηθοποιός καλείται να παίξει στην τηλεόραση και όχι σε έναν θίασο συνήθως δεν γνωρίζεις όλο το καστ. Σε καλούν σε μια δουλειά σου λένε για το σενάριο, τα χρήματα κλπ. Όταν έκανα τη συζήτηση δεν υπήρχε το όνομά του. Όσο πλησιάζαμε προς τα γυρίσματα μας το είπαν. Εγώ γνώριζα την υπόθεση, ήμασταν όμως στο απόλυτο lockdown το δεύτερο, χωρίς δουλειά, η γυναίκα μου με ένα μωρό παιδί, τα θέατρα κλειστά και έπρεπε να δουλέψω. Τα αποφασίσαμε, τα βάλαμε κάτω ως οικογένεια και από εκεί και ύστερα πήγα να δουλέψω.

Δεν σκοτωθήκαμε, δεν παίξαμε μπουνιές. Τώρα το τι συζητήθηκε μεταξύ εμού και του κ. Φιλιππίδη είναι άλλη ιστορία και θα μείνει για εμάς. Είναι βασικό να τονίσω ότι αυτή η συνεργασία έγινε όταν δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν οι καταγγελίες. Κάναμε απλά τη δουλειά μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο κι ήταν ακόμη πιο δύσκολο όταν ήρθε η στιγμή…Ούτε καν το σκέφτηκα γιατί κάποιοι άλλοι το σκέφτηκαν, σταμάτησαν ανθρώπους από το να κάνουν καταγγελία», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.