Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένο στην εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega τον Τζώνη Καλημέρη. Το πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο των καναλιών.

Η παρουσιάστρια είπε στο κοινό πριν μπει στο πλατό ο καλεσμένος της ότι δεν ήθελε να έχει πολλά πολλά μαζί του. Παραδέχθηκε ότι απέφευγε να βγαίνει μαζί του και αυτό ήταν κάτι που είχε αποφασίσει η ίδια. Μάλιστα είπε ότι ο λόγος είναι η σχέση που έχει ο Καλημέρης με την φίλη της, Χριστίνα Κοντοβά.

Τζώνη Καλημέρης

«Από τη δουλειά δεν τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Ήταν πάντα CEO, διευθυντής στα κανάλια αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερη επικοινωνία. Μετά, ξεκινάμε εκπομπή εμείς στο Open και έρχεται ο Τζώνυ διευθυντής, είχε όμως ήδη σχέση με τη Χριστίνα την Κοντοβά και της λέω, “κοίτα, εγώ επειδή δε θέλω να τα μπλέκω αυτά, δε θέλω πολλά πολλά με τους διευθυντές μου, δε θα βρισκόμαστε με τον Τζώνυ όσο είναι διευθυντής μου». Με παρακάλαγε η Χριστίνα να πάμε για ένα φαγητό, εγώ όχι. Όταν σταμάτησε να είναι διευθυντής μου, εκεί τον γνώρισα καλά και πλέον είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος», είπε η παρουσιάστρια του Mega. Ο Τζώνη Καλημέρης από την άλλη είπε πως το θυμάται ενώ τόνισε ότι αυτό ήταν κάτι που τον έκανε να την εκτιμήσει περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή υπήρχε και ένα βίντεο αφιέρωμα.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

«Ωραίος τύπος», είπε με χιούμορ ο Τζώνη Καλημέρης με την Σίσσυ Χρηστίδου να λέει: «Πολύ ωραίος τύπος. Εγώ συγκινήθηκα που το είδα, αλλά εντάξει, είμαι εμπλεκόμενη συναισθηματικά μαζί σας. Κοίτα τώρα τι έπαθα. Δεν το έχω πάθει σε άλλα κι άλλα».