Αυτή ήταν η κούκλα γυναίκα του Ντατσένκο που σκοτώθηκε. Μία τραγωδία βιώνει ο Όλεγκ Ντάντσενκο, καθώς την επομένη της ανακοίνωσης της μετακίνησής του στη Ζόρια, η σύζυγός του Βικτόρια Ντάτσενκο σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η σύζυγός του σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουκρανία, σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ. Την τραγική είδηση ​​επιβεβαίωσαν οι ιθύνοντες της Ζόρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγός του οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Κιέβου-Οδησσό  κατευθυνόμενη προς τη δεύτερη πόλη, λίγο πριν μπει στην Οδησσό.

Το αυτοκίνητό της (Mercedes) συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Στο σημείο έφτασαν έγκαιρα διασώστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό της συζύγου του Ντάντσενκο, η οποία είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο Όλεγκ Νταντσένκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Ζόρια Λουχάνσκ, με την ΑΕΚ να ανακοινώνει τη σύναψη της συμφωνίας για τον δανεισμό του Ουκρανού μπακ για ενάμιση χρόνο, με τη Ζόρια να έχει δικαίωμα αγοράς, μετά το πέρας του δανεισμού.

Οι φωτογραφίες από το τροχαίο δυστύχημα της Βικτόρια Ντατσένκο

Ήταν μία κούκλα πραγματικά