Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά και τον χωρισμό της από τον  Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα»  στην αρχή ήταν ιδιαίτερα πληγωμένη κι αυτό φαινόταν τόσο από τις μπηχτές όσο και από τη μελαγχολία που είχε. Άλλωστε δεν είναι εύκολο σε μία  καθημερινή εκπομπή να είσαι τρεις λαλούν και οκτώ χορεύουν! Ωστόσο τώρα πια δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά της. Κύριο μέλημα της μάλιστα τον τελευταίο καιρό είναι το νέο σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει. Επιπλέον ολοκλήρωσε την κρυοσυντήρηση ωαρίων στην οποία υποβλήθηκε, και αναφέρθηκε σε αυτήν τη διαδικασία με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία μέχρι πρότινος έμενε στην Κηφισιά πλέον βρήκε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά από πολλά χρόνια αφήνει τα βόρεια προάστια για να κατέβει στις γειτονιές του κέντρου της πρωτεύουσας.

καινουργιου

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ.

Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες.

Αυτό το Πάσχα, λοιπόν, η παρουσιάστρια αποφάσισε να βρεθεί στις Σπέτσες! Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει, ενώ υπογράμμισε ότι επιθυμεί να χαλαρώσει.

Κατερίνα Καινούργιου: Παίρνουμε πόσες ορμόνες για να κάνουμε παιδάκι…

Στην είδηση ότι οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, όλοι πάγωσαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μπορεί μία μάνα να δολοφονεί το ίδιο της το παιδί.

Την οργή της κατά της Ρούλας, εξέφρασε δημόσια και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία έχε μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για το πόσο θέλει να γίνει μαμά αλλά και την κατάψυξη ωαρίων που έκανε, προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα.