Η παρουσιάστρια του Alpha Ναταλία Γερμανού δεν το ξεκίνησε καλά το σαββατοκύριακο αφού της φεύγουν ένας ένας οι συνεργάτες! Αποδεκατίστηκε με λίγα λόγια  εκπομπή Καλυτερα δε γίνεται! Αμ γίνεται!

Η εκπομπή λοιπόν είχε  απώλειες καθώς από το πάνελ λείπουν η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και ο Δημήτρης Πανόπουλος. Η παρουσιάστρια τόνισε πως η πανδημία θέρισε την εκπομπή, καθώς οι συνεργάτες της βρέθηκαν θετικοί.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η Εβελίνα ταλαιπωρείται από μια φαρυγγίτιδα, ενώ θετικοί φαίνεται πως είναι ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο Δημήτρης Πανόπουλος αλλά και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Βασίλης Δρυμούσης. Τις θέσεις στο πάνελ πήραν ο Γιάννης Κορδώνης και ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Μείον 3 έχει στο Καστελόριζο και μείον 3 είμαστε και στο Καλύτερα Δε Γίνεται. Αν βάλουμε και τον αρχισυντάκτη μας και τον παραγωγό είμαστε μείον πέντε. Μας θέρισε αυτή η αρρώστια, η πανδημία. Περαστικά στον Βασίλη Δρυμούση, στον Δημήτρη Πανόπουλο και στην Εβελίνα, που έχει φαρυγγίτιδα.  Και στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη. Περαστικά σε όλον τον κόσμο» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

 

Φαίνεται ότι αυτή την  εβδομάδα έγινε του… κορονοϊού αφού νωρίτερα είχαμε αναφέρει και για τον Χρήστο Δάντη!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής γνωστοποίησε ότι ο ιός τον βρήκε παρόλο που είναι τριπλά εμβολιασμένος.«Το live στο @CHORDES_LIVESTAGE αναβάλλεται για τις 2-4-2022 λόγω ασθένειάς μου. Ακόμα και με 3 δόσεις ο covid βαράει. Θα σας δω σύντομα» έγραψε ο Χρήστος Δάντης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.