Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη, η Γαία Μερκούρη, μιλώντας μεταξύ άλλων για το αλκοόλ που την στιγμάτισε.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη αναφέρθηκε στο πως ζει το παρόν ένα παιδί 18 ετών, λέγοντας πως είναι γεμάτη από απορίες για το μέλλον.

Το αν πρέπει να σπουδάσει και που, το ποια είναι η καλύτερη απόφαση για την αυριανή ημέρα ενώ το άγχος να τα δοκιμάσει όλα, σχολίασε πως αφήνει τον άνθρωπο, στάσιμο.

Γαία Μερκούρη: Ξέρναγα σε όλη την παραλιακή – Η απίθανη ιστορία με το αλκοόλ που την στιγμάτισε

Παράλληλα, μίλησε για την εμπειρία της, να βγει μαζί με τη παρέα της σε club της παραλιακής, σε ηλικία μόλις 13 ετών, σε μια εμπειρία που την στιγμάτισε.

Η ίδια, όντας ανήλικη ακόμη, δεν είχε ξανά καταναλώσει αλκοόλ, με αποτέλεσμα να ξερνάει σε όλη την παραλιακή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ακόμη, η Γαία Μερκούρη, πρόσθεσε πως δεν ήπιε ποτέ ξανά βότκα καθώς δεν θέλει ούτε να την μυρίσει, ενώ αποκάλυψε πως η μητέρα της έπαθε πανικό με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, με αποτέλεσμα να μην θέλει να ξαναζήσει ανάλογη εμπειρία.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Σκάει βόμβα – Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτό θα κάνει μετά το Maestro στο Netflix

Δημήτρης Οικονόμου: Τέλος οι φήμες – Η αλήθεια για το αν θα κατεβεί υποψήφιος