Το Μαίρη Μαίρη Μαίρη είναι η νέα σειρά του Mega που υπογράφει το επιτυχημένο δίδυμο σεναριογράφων και έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της τηλεθέασης προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές και άπλετο χιούμορ. Παρακολουθώντας της ζωές τριών γυναικών με το όνομα Μαίρη η σειρά μας παρουσιάζει μια γνώριμη καθημερινότητα με απρόοπτα, παρεξηγήσεις και σπαρταριστές ιστορίες και ατάκες.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Κωνσταντίνος Γαβαλάς στη νέα του συνέντευξη μίλησε για τη σειρά ενώ παρουσίασε και ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα.

Ο νιόπαντρος ηθοποιός, υποδύεται τον Γιώργο έναν σαραντάρη πολιτικό μηχανικό ο οποίος τρέχει συνέχεια για δουλειές. Όπως δηλώνει ο ηθοποιός έχει αγαπήσει τον ρόλο του αλλά και όλη τη σειρά.

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς έχει συνεργαστεί ξανά με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου δηλώνοντας πως η συνεργασία μαζί τους είναι υπέροχη. Η πρώτη του φορά ήταν στην παράσταση «Δεύτερη φωνή» ενώ ακολούθησε το «Φεγγάρι από χαρτί».

Ο ίδιος πέρα από τα καλά λόγια που είχε να πει για τη σειρά αποκάλυψε και ένα αστείο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο οποίο ήταν ο ίδιος πρωταγωνιστής.

Με το κλίμα να είναι πολύ καλό μεταξύ των ηθοποιών και των συντελεστών και την ομάδα να έχει ταιριάξει, μία μέρα των γυρισμάτων βρήκε τον Κωνσταντίνο Γαβαλά να κοιμάται στον καναπέ περιμένοντας τη σειρά του για γύρισμα.

Όταν ξύπνησε βρέθηκε κάτω από έναν σωρό ρούχων και άλλων πραγμάτων που του είχαν βάλει από πάνω οι συνάδελφοί του με τον ίδιο να αποπροσανατολίζεται τελείως χωρίς να ξέρει που βρίσκεται. Το περιστατικό είναι άλλο ένα δείγμα του καλού κλίματος της σειράς το οποίο βγαίνει και στην οθόνη.

Όλες οι ειδήσεις

Τηλεθέαση: Έπιασε κορυφή το Asia Express – Τι έκαναν Μαίρη,Μαίρη, Μαίρη, Φως στο Τούνελ

Ελένη Φουρέιρα: Έτοιμη να γίνει μανούλα;

Μαύρο Ρόδο: Ο διάλογος από την ιστορική συνάντηση Φιλαρέτης – Θέμη Καστρινού