Βικτόρια Μπέκαμ: Στις καμπύλες λέμε ΝΑΙ! Η Βικτόρια Μπέκαμ λέει το πολυπόθητο ναι και σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες με καμπύλες. Γυρίζει δηλαδή εκεί από όπου είχε αρχίσει την καριέρα της στη μόδα. Στην κίνηση αυτή προχωρά μήπως δει τα έσοδά της να ανακάμψουν αφού κατέγραψε μεγάλες ζημίες λόγω της πανδημίας. Γιατί μετά και την καραντίνα οι περισσότερες από εμάς έχουμε δει τη ζυγαριά στα… ύψη! Άρα τι καλύτερο και για εκείνη να το γυρίσει στις… καμπύλες!

Η συλλογή της, «VB Body», θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο είναι σχεδιασμένη (ειδικά τα φορέματα) να αγκαλιάζει το σώμα και να τονίζει τις καμπύλες.

Σε μια πρόβα στο στούντιό της στο Λονδίνο, η σχεδιάστρια δήλωσε ότι αφορμή και έμπνευση για την αλλαγή αυτή στις γραμμές των ρούχων της ήταν η Φλόριντα. Εκεί όπου ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει μερίδιο στην ποδοσφαιρική ομάδα «Inter Miami».

«Όταν μπήκα στο χώρο της μόδας, φορούσα πολλά ρούχα. Είχα «θαφτεί» κάτω από αυτά »λέει η σχεδιάστρια.« Στο Μαϊάμι, αν βγεις το βράδυ με μια μίντι φούστα και με μια pussy-bow blouse (μπλούζα με φιόγκο, ψηλά στον λαιμό) οι άνθρωποι θα νομίσουν ότι έχεις χάσει το μυαλό σου. Αυτό είναι ένα ντύσιμο για το Λονδίνο το οποίο ακόμα μου αρέσει να κάνω. Παρολαυτά, ζω στο Μαϊάμι. Γι αυτό και είδα πόσο σημαντικό θεωρούν οι γυναίκες να είναι και να νιώθουν θηλυκές με τις καμπύλες τους», τόνισε.