Η αλήθεια είναι ότι το σεξ είναι ένα τελείως υποκειμενικό ζήτημα και ο καθένας μπορεί να το απολαύσει όπου ο ίδιος επιθυμεί. Άλλωστε κανείς δεν ξέρει πότε και σε τι κατάσταση θα είσαι για να προγραμματίσεις κάτι τέτοιο. Επιπλέον τα χρήματα είναι ένας βασικός παράγοντας, ακόμα και γι αυτό ναι, γιατί αν έχεις τα χρήματα για να αποκτήσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο, είναι σίγουρο ότι έχεις και τα χρήματα για ένα πεντάστερο για παράδειγμα!

Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων μάρκας VOLVO έχουν υψηλή σεξουαλική ορμή. Ή ενδεχομένως, έχουν μεγαλύτερη από όσους διαθέτουν ένα απλό αυτοκίνητο της… σειράς!

Εκτός από το γεγονός ότι οι σουηδικοί κινητήρες έχουν τη φήμη ότι είναι λογικοί και ασφαλείς, είναι επίσης ευρύχωροι.

Σύμφωνα με την έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας, το 57% των Βρετανών που οδηγούν Volvo, δηλώνουν ότι έχουν εκμεταλλευτεί πλήρως τον εσωτερικό χώρο για να έρθουν πιο κοντά με τον άνθρωπό τους!

Περίπου 600.000 Volvo πωλούνται κάθε χρόνο στη Βρετανία. Από την άλλη τα μικρά αυτοκίνητα Smart, έχουν σχεδόν 18.000 πωλήσεις ετησίως, και προφανώς είναι λιγότερο δημοφιλή για σεξουαλική δραστηριότητα!

Μόλις το 15 τοις εκατό των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων οχημάτων είπε ότι κατάφεραν να προχωρήσουν σε ερωτικές περιπτύξεις αφού πρώτα έκαναν δεκάδες μανούβρες και… ελιγμούς για να τακτοποιηθούν αφού ο χώρος είναι ελάχιστος!

Σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συνολικά το 43 τοις εκατό δήλωσε ότι είχε προχωρήσει σε ερωτική συνεύρεση μέσα στο όχημα του αφού όμως πρώτα είχε πληρώσει την  ασφάλεια και είχε κάνει πρόσφατα σέρβις! Προφανώς, και βάση κοινής λογικής, θα ήταν προτιμότερο κάτι πιο οικονομικό και μάλλον βολικό για σεξ!