Μήνυμα από αυτόν: Πόσο γρήγορα σου απάντησε; Όταν σας αρέσει πολύ κάποιος με τον οποίο ανταλλάσσετε μηνύματα, μπορεί εύκολα να αυξηθεί το άγχος. Κι αυτό συμβαίνει όταν εκείνος αργεί να απαντήσει. Με λίγα λόγια, όταν εκείνος παίρνει τον χρόνο του.

Για όσους από εσάς δεν έχετε νιώσει… τρόμο νιώθοντας το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, μπράβο σας και… μαγκιά σας! Οι υπόλοιποι όμως από εμάς που γνωρίζουμε το αίσθημα της πρόβλεψης και του φόβου πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος.

Εάν ο σύντροφός σας είναι απασχολημένος στη δουλειά και εξακολουθείτε να αναρωτιέστε, γιατί αργεί να μου στείλει μήνυμα πίσω; έχει μια νόμιμη δικαιολογία! Κανένα από αυτά δεν ισχύει πραγματικά, επειδή είναι στη δουλειά! Και μπορεί και να μην είναι γρήγορος συντάκτης γραπτών μηνυμάτων που θέλετε ή χρειάζεστε εκείνη τη στιγμή! Επειδή εσείς μπορεί να είστε… υπερ-ανταποκρινόμενοι 24/7, κατά τη διάρκεια σημαντικών συναντήσεων, καταλάβετε κάτι! Δεν είμαστε όλοι το ίδιο!  Το άρθρο είναι περισσότερο για όταν ξέρετε ότι είναι απλά στο σπίτι…

1. ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Ξέρετε αν σας στείλουν μήνυμα πριν καν ολοκληρώσετε την αποστολή μηνυμάτων ότι είτε βρίσκεστε (α) σε άλλο επίπεδο και επικοινωνείτε με την αδελφή ψυχή σας ή τη δίδυμη φλόγα ή (β) στέλνετε μήνυμα σε κάποιον που είναι υπερ-ντούπερ μέσα σου. Εάν στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον και με κάποιο τρόπο διαβάσει την υπόλοιπη σκέψη σας και σας απαντήσει πριν καν ολοκληρώσετε τη δημιουργία της ερώτησής σας στο μυαλό σας, ξέρετε ότι είναι αληθινή. 

2. ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

Αν ο αποστολέας του μηνύματος σας απαντήσει και σας το επιστρέψει μέσα σε δευτερόλεπτα (όχι λεπτά), αυτό υποδηλώνει επίσης ότι είναι τόσο ανοιχτός και ειλικρινής. Όπως δε θέλει να περιμένει έτσι δε θέλει να περιμένετε. Δεν υπάρχουν παιχνίδια εδώ, απλώς αποτελεσματική επικοινωνία και επιθυμία να συνεχιστεί. Τυχερή!

ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.

Αυτό είναι πολύ παράξενο! Σχεδόν κάθε άνθρωπος είναι στο τηλέφωνό τους 24/7.  Οπότε αν περίμενε αρκετές ημέρες για να σας απαντήσει τότε είτε προσπαθεί να παίξει , είτε απλά δεν είναι για εσάς! Σόρυ και… bb!

Ή ελληνιστί το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία…