Μήπως είστε από αυτούς που υποφέρουν από χιονίστρες; Τότε πρέπει σίγουρα να ξέρετε μικρά ιατρικά μυστικά! Το κυριότερο είναι να τις προλαβαίνετε! Πώς; Φορώντας έξω στο κρύο ζεστά και στεγνά ρούχα, σκουφάκι που να σκεπάζει τα αφτιά σας (εμφανίζονται και σε αυτά!), γάντια και στεγνά παπούτσια και κάλτσες! Ειδικά αυτά τα τελευταία πρέπει οπωσδήποτε να τα αλλάζετε μόλις βραχούν! Επίσης οι χιονίστρες προλαμβάνονται με εντριβές με επουλωτικές αλοιφές με βιταμίνη Α ή με φάρμακα γιο τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, αλλά και με βιταμίνες!

Ο Χειμώνας σίγουρα δεν είναι η εποχή για εξαντλητικές δίαιτες!

Υιοθετήστε λοιπόν μία υγιεινή διατροφή. Να τρώτε καθημερινά πορτοκάλια καθώς η βιταμίνη C φαίνεται ότι προστατεύει από το κρυολόγημα!  Επίσης 0ι τροφές που είναι πλούσιες σε βιταμίνη ς έχει αποδειχτεί ότι μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης του οργανισμού μίας πρωτεΐνης του αίματος που βοηθά στην καταπολέμηση των ασθενειών.

Βιταμίνη C υπάρχει σε όλα τα φρούτα, αλλά κυρίως στα εσπεριδοειδή και στα ακτινίδια, τα οποία μάλιστα περιέχουν διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από το πορτοκάλια.

Ιατρικά μυστικά: Ενδυναμώστε τον κορμό σας με Pilates

Καθώς τα χρόνια περνούν, αφήνουν πάνω μας τα αποτυπώματά τους! Μερικά από αυτά; Έλλειψη ευλυγισίας, πόνο, στο σώμα, ανισορροπία… Εάν ωστόσο αρχίσουμε να ενδυναμώνουμε τον κορμό, τότε τα οφέλη στην υγεία, στην ευεξία, αλλά και στην ομορφιά μας θα είναι πολλά. Και ποιος καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πετύχουμε τον σκοπό μας από τη μέθοδο Pilates!