Κουρέματα 2022 και αυτά θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σας! Αν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε σίγουρα έχετε δοκιμάσει αρκετά προϊόντα –από σαμπουάν μέχρι dry shampoos κοκ! Τα περισσότερα το καταφέρνουν, αλλά το αποτέλεσμα δεν διαρκεί όσο θα θέλατε, σωστά;

Είναι φορές που δεν θέλετε όλα αυτά τα προϊόντα, ώστε τα μαλλιά σας να μην πέφτουν εντελώς φλατ. Το «μυστικό» για να χαρίσετε όγκο που διαρκεί στα λεπτά μαλλιά είναι να επιλέξετε σωστά το κούρεμα σας.

Τα μακριά μαλλιά είναι πιο βαριά από τα κοντά. Ό,τι και να κάνετε δεν διατηρούν το όγκο που με κόπο θέλετε να τους δώσετε.

Micro Bob: This hairstyle is suitable for all face shapes - and has trend  potential « Secret of Girls

Micro Bob

Το κοντό καρέ που φτάνει μέχρι το πιγούνι ή τα αυτιά είναι huge τάση και αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά σας.

Blunt Lob

Ένα μακρύ, αυστηρό καρέ χωρίς καθόλου φιλάρισμα θα χαρίσει όγκο στις άκρες των μαλλιών σας, τα οποία καλό θα είναι να μην ξεπερνούν σε μήκος τα κόκκαλα στο στέρνο σας.

Blunt Lob Blunt Lob – #Blunt#Lo | Hair styles, Straight bob hairstyles,  Long hair styles

Soft pixie

Εκτός από stylish, ένα μακρύ pixie κούρεμα με ελαφρώς μακριά φράντζα θα μειώσει στο ελάχιστο τον χρόνο που ξοδεύετε για styling.

Pin on Cabello