Είστε σίγουροι πως ακολουθείτε σωστή ρουτίνα ομορφιάς για την επιδερμίδα σαs; Η Θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει, οι επισκέψεις  στην παραλία αυξάνονται και η υγρασία σε ορισμένες περιοχές της χώραs διαγράφουν ανοδική πορεία. 

Πλύνετε το πρόσωπό σας

Κάθε πρωί που ξυπνάτε, ακόμα και αν κοιμάστε με κλιματισμό που σημαίνει πως το δέρμα σας δεν ιδρώνει, πρέπει να πλένετε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο καθαριστικό. Αφήστε το πρόσωπό σας να στεγνώσει πριν συνεχίσετε με την περιποίηση. Tip: Μην ξεχνάτε να πλένετε το πρόσωπό σας έπειτα από άσκηση για να απομακρύνετε ρύπουs και ιδρώτα.

Ενυδατώστε

Ο αέραs μπορεί να μην είναι ξηρόs αυτούs τουs μήνεs, όμως η ενυδάτωση επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση. Αν δεν Θέλετε να βάλετε μια ενυδατική, προτιμήστε ένα serum. Προσοχή όμωs, στην περίπτωση που συνεχίσετε με την ενυδατική σα κρέμα. θα πρέπει αυτή να την εφαρμόζετε κάθε δύο περίπου ώρεs, ειδικά αν κινείστε στον δρόμο συνέχεια. Tip: Επιλέξτε μια ενυδατική που δεν θα είναι πολύ λιπαρή, γιατί το αποτέλεσμα Θα είναι άσχημο όταν βγείτε στον ήλιο και ιδρώσετε.

Πουθενά χωρίς αντηλιακό

Η εφαρμογή του αντηλιακού σας είναι πιο σημαντική και από την εφαρμογή τηs ενυδατικήs σας κρέμαs. Μην αμελείτε να φοράτε αντηλιακό προσώπου ακόμα και αν δεν σκοπεύετε να πάτε στην παραλία. Αυτό θα σας προσφέρει προστασία τουλάχιστον 30 δείκτη προστασίαs ακόμα και στα χείλη που είναι παρεξηγημένα και οι περισσότεροι Θεωρούν πως δεν έχουν ανάγκη προστασίαs. 0ι ειδικοί λένε πως η καθημερινή χρήση SPF 15 μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισηs μελανώματοs κατά 50°/ο και ακανθοκυτταρικού καρκινώματοs (SCC) περίπου κατά 40°/ο.

Επιπλέον, προστατεύει το δέρμα σας από την πρόωρη γήρανση. Tip  : Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε το αντηλιακό σα κάθε δύο ώρεs.

Προτιμάστε ένα ελαφρύ μακιγιάζ

Ειδικά το καλοκαίρι, το μόνο που δεν Θέλουμε εμείs οι γυναίκες είναι ένα πρόσωπο βαρύ και έντονο. Πείτε λοιπόν «όχι» στο βαρύ μέικ απ και «ναι» σε μια κρέμα με χρώμα που αφενός Θα μειώσει τι ατέλειεs και αφετέρου Θα σας ενυδατώνει. Λίγη μάσκαρα και ένα λαμπερό ρουζ είναι όλα όσα Θέλει το πρόσωπο. Προσοχή και στα έντονα κραγιόν που κατά τους καλοκαιρινούs μήνες δίνουν την εντύπωση πως θα στάξουν. Tip: Μην αμελείτε να βγάζετε το μακιγιάζ σας όταν επιστρέφετε στο σπίτι από τη βόλτα ή τη δουλειά. Επιτρέψτε στο δέρμα σας να ανασάνει με μικρά μυστικά ομορφιάς!