Η απόδειξη είναι στις φωτογραφίες. Δεν έχουν αλλάξει πολλά αισθητικά με τη Γκουίνεθ Πάλτροου από τη δεκαετία του 1990. Ο κόσμος της ομορφιάς έχει υποστεί ένα πλήρες λίφτινγκ σε όλα τα μέτωπα τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Η Πάλτροου όμως έχει κολλήσει σε μια μινιμαλιστική ρουτίνα περιποίησης δέρματος. Μάλιστα αυτή περιλαμβάνει έναν πλήρη καθαρισμό στο δέρμα της. Τα αποτελέσματα την έχουν σχεδόν παγώσει στο χρόνο.

Η ιδρυτής της Goop κατάφερε να δημιουργήσει μια εταιρεία ολιστικού τρόπου ζωής που προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την ομορφιά.

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό της για να δείχνει σχεδόν ακριβώς το ίδιο 30 χρόνια μετά; Να κάνουμε λιγότερα! «Ήμουν πάντα αρκετά συνεπής. Όπως πάντα ήμουν κάπως minimal», λέει η Paltrow στο ELLE . Προσθέτει ότι το μόνο πράγμα το οποίο έχει μειώσει, όχι από επιλογή αλλά λόγω παιδιών, είναι να κάνει επαγγελματικές περιποιήσεις προσώπου. «Πραγματικά δεν έχω χρόνο να πάω. Μερικές φορές όταν βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη, που δεν είναι πολύ συχνά, αν μπορώ πηγαίνω στην Christine Chin. Και τότε είμαι τόσο ενθουσιασμένη! Γενικά όμως ακολουθώ μία περιποίηση προσώπου χρόνια και τώρα την κάνω μόνη μου στο σπίτι.

Από τα 20 της, η Πάλτροου λέει ότι χρησιμοποιεί  δύο είδη προϊόντων: ένα λάδι προσώπου και ένα απολεπιστικό. «Θυμάμαι τη δεκαετία του ’90, η Christy Turlington είχε μια σειρά λαδιών προσώπου και μου άρεσε». Πριν ξεκινήσει το Goop και δημιουργήσει το λάδι και το απολεπιστικό προσώπου της, η Paltrow, όπως πολλοί από εμάς, λέει ότι ήταν «μεγάλη θαυμάστρια» του αγαπημένου St. Ives Apricot Scrub. Αλλά η Paltrow δεν χρησιμοποιεί μερικά από τα προϊόντα. Έτσι  δημιούργησε την δική της εκδοχή για τα προϊόντα περιποίησης δέρματος μη τοξικά και με λιγότερο σκληρά συστατικά.

Η εναλλακτική λύση της Goop για το απολεπιστικό είναι το νέο Cloudberry Exfoliating Jelly Cleanser. «Έχει μικρές χάντρες μέσα, έχει πολύ ωραία αίσθηση και αφρίζει», εξηγεί η Paltrow. Η φόρμουλα καθαρισμού έχει επίσης ενισχυτική βιταμίνη C και ένζυμα φρούτων για λεία επιδερμίδα. Είναι λοιπόν μια καθημερινή θεραπεία καθαρισμού και απολέπισης σε ένα.

Το κόκκινο βελούδινο κοστούμι!

Όσο για τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις της, όπως το κόκκινο βελούδινο κοστούμι Gucci που φόρεσε στα MTV Video Music Awards του 1996; Το έχει ακόμα. Στην πραγματικότητα, η Πάλτροου ξαναφόρεσε το ίδιο ακριβώς κοστούμι τον περασμένο Νοέμβριο. Έπρεπε να παρευρεθεί στην επίδειξη πασαρέλας της Gucci’s Love Parade. Μπορούμε να μιλήσουμε για το συγκλονιστικό γεγονός ότι ήταν ολόιδια!

Ένα πράγμα που λέει η Paltrow ότι αρνείται να κοιτάξει πίσω από τη δεκαετία του ’90 είναι τα κακά φρύδια. «Μισώ το τσιμπιδάκι των φρυδιών μου. Ελπίζω πραγματικά ότι το λεπτό φρύδι της δεκαετίας του ’99 δεν θα επιστρέψει ποτέ.» Κι εμείς!