Τα αντηλιακά σε σκόνη εξυπηρετούν έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Η εφαρμογή SPF μόνο μία φορά το πρωί αφήνει το δέρμα σας ευάλωτο τις επόμενες ώρες. Αυτό κάνει τέλειο το αντηλιακό σε σκόνη είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από το μακιγιάζ (ή να απλωθεί στα χέρια, στη γραμμή των μαλλιών σας και κάτω από το λαιμό) για να ενισχύσει το SPF σας χωρίς να χαλάσει τη συνολική σας εμφάνιση.

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία  χρόνια οι εταιρείες καλλυντικών έχουν κάνει απίστευτες προόδους αφού γνωρίζουν πως θέλουμε τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κι αυτό δεν είναι άλλο  από την υψηλή προστασία και τέλεια όψη. Σε αυτήν ακριβώς κατηγορία ανήκουν οι νέες αντηλιακές πούδρες σε μορφή σκόνης.

Αντηλιακά: Τι προσφέρουν τα προϊόντα αυτά

Πρόκειται για προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας, μειώνουν τη λιπαρότητα και τις γυαλάδες, προσφέρουν απίθανη λάμψη και ελαφριά κάλυψη. Οι συσκευασίες τους είναι πρακτικές και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τις έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας ώστε να τις ανανεώνετε όσες φορές θέλετε μέσα στη μέρα.

Επίσης δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα οπότε μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε ακόμη κι αν ταλαιπωρείστε από σημάδια ακμής ή ερεθισμούς. Αν πάλι έχετε ξηρό δέρμα μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που περιέχει ενυδατικά στοιχεία όπως είναι για παράδειγμα το υαλουρονικό οξύ.

Τις χρησιμοποιείτε όπως ακριβώς την αντηλιακή σας κρέμα. Την απλώνετε καθημερινά το πρωί και την ανανεώνετε κάθε 2 ώρες αν είστε στην παραλία.

Εμείς σας είπαμε το μυστικό! Εσείς πρέπει να δείτε ποιο θα σας καλύψει!