Για να διατηρήσουμε την ομορφιά μας ή για να τη βελτιώσουμε, καλό είναι να ακολουθούμε τις συμβουλές ειδικών που όσο να πεις κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς!

Εμπρός λοιπόν να γίνουμε πανέμορφες!

Παγώστε το Eyeliner σας

Το eyeliner σου σπάει συνεχώς ενώ το βάζεις; Πολλοί αισθητικοί  συνιστούν να το αφήσετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά πριν εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας. Μετά από αυτό, θα πρέπει να γλιστράει κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σας.

Ξυρίστε τα πόδια σας με conditioner!

Αν σας έχει τελειώσει η κρέμα ξυρίσματος, κάντε αφρό στα πόδια σας με conditioner αντί για σαπούνι. Το μαλακτικό θα μαλακώσει τις τρίχες στα πόδια σας διευκολύνοντας το ξύρισμα. Και επιπλέον θα αφήσει το δέρμα σας πιο μεταξένιο.

Ξεπλύνετε τα μαλλιά με μπύρα ή ξύδι

Ομορφιά είναι και τα μαλλιά! Το ξέπλυμα των μαλλιών σας με μπύρα βοηθά στην αποκατάσταση της υγρασίας στις ρίζες σας. Από την άλλη η χρήση ξιδιού θα αυξήσει τη λάμψη. Μουλιάστε τα μαλλιά σας σε οποιοδήποτε υγρό (όχι ταυτόχρονα) για λίγα λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ζέστη στο ψαλιδάκι βλεφαρίδων!

Για πιο σγουρές βλεφαρίδες, οι ειδικοί συνιστούν να ζεστάνετε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων σας με πιστολάκι για πέντε έως οκτώ δευτερόλεπτα πριν τις κουλουριάσετε.

Χρησιμοποιήστε παγάκια

Οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε μασάζ με ένα παγάκι στο πρόσωπό σας μέχρι να λιώσει. Κάντε το κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και κρατήστε υπό έλεγχο τα λιποκύτταρα, την ακμή και τις ρυτίδες. (εμείς δεν έχουμε. Για τις άλλες το λέμε).

Δεν αφήνουμε τους αγκώνες μας

Οι αγκώνες θέλουν προστασία και φροντίδα όπως και άλλα μέρη του σώματός σας. Για τους ξηρούς αγκώνες κάνουμε μασάζ με κάποιο λαδάκι πάνω τους καθημερινά. Θα δείτε και θα νιώσετε πιο απαλούς αγκώνες σε τουλάχιστον δύο ημέρες.