Ο Σαράντος στο Μαύρο Ρόδο, μετά την αποκάλυψη ότι ο πατέρας του μάθαινε να χρησιμοποιεί υπολογιστή, κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τη συσκευή. Κι αυτή τη βρίσκει στο παλιό φορτηγό του. Έκτοτε ο Σαράντος ψάχνει ένα-ένα τα αρχεία του υπολογιστή του πατέρα του και εντοπίζει ένα που απειλεί να φέρει στην επιφάνεια το φρικτό μυστικό που έκρυβε καλά.

Παράλληλα, η ηγουμένη σοκάρεται όταν μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις του Πέτρου με την Ελισάβετ στο μοναστήρι και την επιπλήττει. Η Ελισάβετ είναι καταρρακωμένη από την παραπάνω αποκάλυψη και αυτό που δεν ξέρει είναι πως ο Πέτρος ετοιμάζεται να ξαναμπεί κρυφά στο μοναστήρι. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η ηγουμένη και οι υπόλοιπες μοναχές παραφυλάνε για να τον πιάσουν στα πράσα και να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Σύντομα, λοιπόν, ο νεαρός συλλαμβάνεται! Την επόμενη μέρα, η Γιάννα αποφασίζει να αποκαλύψει στην Ευτυχία και όλη την αλήθεια για τον Σταυρίνο και την παράνομη σχέση που διατηρούσαν στο παρελθόν και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Αργότερα, τόσο η’Ολγα όσο και ο Λευτέρης παρατηρούν ότι η Πολυξένη λείπει ώρες από το σπίτι και, όταν επιστρέφει, τη ρωτούν πού βρισκόταν. Καμία απάντησή της, όμως, δεν είναι πειστική.’Επειτα, ο Λευτέρης κάνει στην Πολυξένη μία αποκάλυψη για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον πατέρα του Σαράντου…

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έτσι μπαίνει τέλος στο «ειδύλλιο» Ειρήνης και Φίλιππου-Αυτός θέλει να βγάλει από τη μέση τον Δημοσθένη

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

ΣΚΑΙ: Τέλος πασίγνωστη δημοσιογράφος απο την πρωινή εκπομπή