Ελίφ: Ο γάμος με τον Κερέμ ακυρώνεται! Παρά τις αντιδράσεις της οικογένειας Χακτανίρ όλοι κάνουν ετοιμασίες για τον γάμο του Κερέμ και της Παρλά στη σειρά Ελιφ του Star. Η Κιγιμέτ αρπάζει την ευκαιρία και δείχνει χαρούμενη και στο πλευρό της Παρλά. Την  ετοιμάζει νύφη και η κοπέλα λέει: Πόσο σας ευχαριστώ για όλα! Αν δεν ήσασταν εσείς τώρα, δεν θα παντρευόμουν τον Κερέμ. Σας έχω σαν μητέρα μου και θα ήθελα να με συνοδεύσετε.» Η Κιγιμέτ λέει το ναι.

Όλη η οικογένεια με την Μελέκ και την Ελίφ πάνε στο μέρος που θα γίνει ο γάμος. Η Παρλά εντοπίζει τον Τσαγκλάρ. Εκείνος καταφέρνει να τη βρει μόνη της και απειλεί με το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει. Σε αυτό μιλά για την ψεύτικη αναπηρία της. «Γιατί το κάνεις αυτό; Τι θέλεις; Χρήματα; Μπορώ να σου δώσω». Εκείνος όμως την αιφνιδιάζει. «Όχι. Αυτή τη φορά δε θέλω χρήματα. Θέλω να πας μέσα και να μη δεχτείς τον γάμο με τον Κερέμ.

Στη διάρκεια του γάμου η Παρλά τελικά κάνει πίσω για να παντρευτεί τον Κερέμ. «Τι σημαίνει αυτό; Παίζεις μαζί μας;» της λέει η Χουμεϊρά. Εκείνη όμως φωνάζει ότι δε θέλει να παντρευτεί και φεύγει!

Η Μπιρτσέ συνεχίζει να καταπιέζει τα αισθήματά της για τον Ακίν καθώς τον θεωρεί αναξιόπιστο. Ο Ακίν την ακούει να μιλάει για εκείνον στη Φιλίζ και θυμώνει μαζί της. Η Ασλί δεν γνωρίζει πως ο γάμος του Κερέμ και της Παρλά τελικά δεν έγινε. Αποφασίζει μάλιστα να παραιτηθεί από τη δουλειά της για να μείνει μακριά από τον Κερέμ. Τη στιγμή που δίνει στον Κερέμ την επιστολή με την παραίτησή της, μαθαίνει πως ο γάμος του ματαιώθηκε…