Η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με όσα είχε πει για εκείνη στον «αέρα» της εκπομπής του πριν από λίγες μέρες.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είχε σχολιάσει τις επαφές που έκανε με άλλα κανάλια, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η συνάδελφός του.

«Εγώ από ό,τι έχω καταλάβει είναι τα λεφτά που χάνει από το κόψιμο της βραδινής εκπομπής που δεν πήγε καλά και θέλει η Ζήνα Κουτσελίνη να πάρει περισσότερα λεφτά. Δεν της τα δίνει το Star τα περισσότερα λεφτά, την αφήνει το Star να κάνει καμιά γυροβολιά. Έχει πάει μαθαίνω κι εγώ σε 2-3 κανάλια, έχει κάνει γυροβολιά,

Άμα δε βρίσκει αλλού, μη τυχόν και της δώσουν λιγότερα λεφτά στο Star. Εγώ πάντως γνωρίζω ότι η Ζήνα πηγαίνει στα κανάλια και λέει κόψτε αυτά που έχετε και θέλω να έρθω εγώ στο 12-2».

Ωστόσο αυτό δεν θα το άφηνε να πέσει κάτι η σιδηρά κυρία της τηλεόρασης.
Τη Δευτέρα το βράδυ, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Star είπε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίοι την συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο:

«Είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού με το Star. Στο πρώτο μου είπαν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά χωρίς τη βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου για να ξανασυζητήσω με το Star. Νομίζω ότι τώρα είμαστε σε καλό στάδιο χωρίς κενά στη σχέση μας.

Δεν είναι τιμητικό για μένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια, θα πω με βεβαιότητα ότι φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος.

Αν ο καθένας γνωρίζει κάτι, ας ανοίξει τα χαρτιά του. Εγώ, πάντως, αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε με το τάδε στέλεχος κλπ, τότε εγώ θα πω “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”. Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι αν στριφογυρνούσα στα κανάλια, δεν είναι κακό, από αυτό ζούμε. Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του.

Πάντως, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και ο Γιώργος, εάν ήθελε να αναζητήσει μια δουλειά, σίγουρα κι εκείνος θα πήγαινε σε κάποιο κανάλι να βρει δουλειά. Αν και νομίζω ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέτος έλεγε ότι κι εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του, είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε. Νομίζω αυτά τα ξέρει ο Γιώργος καλύτερα, αλλά εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει».

 

Ζήνα Κουτσελίνη: Η απάντηση στον Λιάγκα