Οριστικά στον ΑΝΤ1 για άλλα, δύο χρόνια παραμένει η Ζέτα Μακρυπούλια, που θα συνεχίσει ακάθεκτη το «Rouk Zouk», ενώ θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα project.

Μπορεί οι συζητήσεις για να παρουσιάσει τους «Προδότες» να ναυάγησαν λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών της, η ίδια όμως αποφάσισσε να μείνει πιστή στον ΑΝΤ1.

Μετά από επτά χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου, στο οποίο εντάχθηκε το 2016, η δημοφιλής παρουσιάστρια έκλεισε τα αυτιά της σε «σειρήνες» από άλλα κανάλια που επιχείρησαν να την εντάξουν στο δυναμικό τους και προχωρά σε ανανέωση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 έως το 2025.

Για την ώρα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, κάτι που θα γίνει στα μέσα Μαίου, αλλά η συμφωνία έχει κλείσει προφορικά και.. έμπρακτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει στα πλατό του ΑΝΤ1 και θα ξεκινήσει τις εγγραφές για τα νέα επεισόδια του «Rouk Zouk», τα οποία θα μεταδοθούν από τον Σεπτέμβριο.

Εκτός από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι, που θα συνεχιστεί καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη, η Ζέτα Μακρυπούλια θα επιστρέψει και στη μυθοπλασία, κάτι που αποτελεί πάγια επιθυμία της τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, προορίζεται να ενταχθεί σε νέα κωμική σειρά, την οποία συζητά ο ΑΝΤ1 για το β’ μισό της προσεχούς σεζόν.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Γι αυτό δεν στηρίζει Σάκη Κατσούλη ο Τριαντάφυλλος (vid)

Η γη της ελιάς: Η Ευτυχία βασανίζεται από τύψεις για τον Κουράκο – Σοκ για τον γάμο τους

Σασμός: Ο Αντώνης οδηγεί την Μαρίνα σε αδιέξοδο!