Την ώρα που το Star ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη συνεργασίας με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του Shopping Star, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον ΣΚΑΪ, φήμες ήθελαν το κανάλι του Φαλήρου να απαντά προσεγγίζοντας την Βίκυ Καγιά.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει η RealNews, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει ένα νέο ριάλιτι μόδας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη λήξη της μακροχρόνιας συνεργασίας της με το κανάλι του Star, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση αποδεχόμενη μια πρόταση από την Acun Media.

To project που προτείνει η ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλί αφορά τη μόδα και έχει στοιχεία από το My Style Rocks αλλά και το Shopping Star. Πρόκειται για ένα τούρκικο φορμάτ του Doya Doya moda.

Στο εν λόγω ριάλιτι θα είναι μια η παρουσιάστρια και τρεις οι κριτές με τις διαγωνιζόμενες να πηγαίνουν στα καταστήματα και να βρίσκουν τα κατάλληλα ρούχα για το ζητούμενο της κάθε δοκιμασίας.

Μάλιστα, αν και εφόσον το deal κλείσει οριστικά, το ριάλιτι προορίζεται για προβολή από τις 15:00 έως τις 17:00, απέναντι δηλαδή από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4-5 spoiler: Πόσες ασυλίες θα κερδίσει η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα;

Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Τέλος από τον ALPHA μετά από 11 χρόνια

Νίκος Μάνεσης: Τέλος από τα δελτία ειδήσεων του ALPHA