Τον ερχόμενο μήνα ο Βασίλης Μπισμπίκης και ίσως μαζί του η Δέσποινα Βανδή, θα βρεθούν στην Κρήτη. Όπως έχει γίνει γνωστό, ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της Odeon «Καπετάν Μιχάλης», του Νίκου Καζαντζάκη. Την επιδότηση του ΕΚΟΜΕ την έχει ήδη εξασφαλίσει η εταιρεία Eyesin IKE. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϋπολογισμός επιλέξιμων δαπανών φτάνει στα 2.863.200 ενώ το ποσό επιδότησης αγγίζει τα 1.145.280 ευρώ.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Κώστα Χαραλάμπους και τον ρόλο του «Καπετάν Μιχάλη» θα ερμηνεύσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Βασίλη είναι δεδομένος. Ωστόσο θα έχει σίγουρα τρομερό ενδιαφέρον μήπως δούμε την πολυτάλαντη Δέσποινα Βανδή να παίζει στο πλευρό του αγαπημένου της! Αυτό είναι άλλωστε κάτι που συζητιέται πολύ το τελευταίο διάστημα. Κυρίως μετά και την μικρή συμμετοχή της Δέσποινας στην παράσταση του καλού της! Όχι βέβαια με φυσική παρουσία αλλά μέσω των ρούχων της τα οποία δώρισε στους πρωταγωνιστές της παράστασης, Κόκκινα Φανάρια.

Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Μαζί οι… αταίριαστοι;

Η Δέσποινα έχει κάνει παλαιότερα περασματα και απο σειρά μυθοπλασίας όπως τους Δύο ξένους στο Mega, ενω στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είχε δικές της εκπομπές σε ρόλο παρουσιάστριας στο Open και στο Mega σε παραγωγές του Νίκου Κοκλώνη.

Συνεπώς το επόμενο βήμα είναι πολύ κοντά αρκεί να το τολμήσει και να το θέλει βέβαια και ο Βασίλης!

Βασίλης Μπισμπίκης: Θα σκηνοθετήσει την Δέσποινα Βανδή;

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του με την Δέσποινα Βανδή κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Βέβαια ο ίδιος δεν είναι αυτό που λέμε «η χαρά της ζωής». Μοιάζει να είναι ιδιαιτέρως «βαρύς» και δε φαίνεται να έχει και πολύ διάθεση για να ζεστάνει τις σχέσεις του με τους δημοσιογράφους.

Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και η αντίδρασή του στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. Όταν η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη  τον εντόπισε έξω από το τεχνοχώρο Cartel, τον ρώτησε για τη φημολογία περί συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή.

 

Δέσποινα Βανδή - Μπισμπίκης